Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  TÖHOB Başkan Adayı Mısır’dan Akyüz’e ziyaret
TÖHOB Başkan Adayı Mısır’dan Akyüz’e ziyaret
 
   

     24 Şubat’ta 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirilecek Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB)’nin Başkan Adayı Metin Mısır, beraberinde ekip arkadaşları Göksel Ovacık ve Önder Altın ile Ereğli Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz’e ziyarette bulundu. Ziyarette, Alaplı Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi yönetiminden Salih Koçak ve Birol Çelik de hazır bulundu.
     Burada konuşan Ereğli Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz, Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği’nin önümüzdeki günlerde düzenlenecek kongresindeki Başkan Adayı Metin Mısır ve beraberindekilerin kendilerini ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Biz de Ereğli Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi olarak bu birliğin bir üyesi olarak oy hakkına sahibiz. Bizim bu kurumla ilgili bazı sıkıntılarımız vardı. İletişime geçmekte zorluk çekiyorduk. Bizim projelerimize destek verilmiyordu. Bizim Ereğli kanadı olarak bu kongredeki açık desteğimiz Metin Bey’edir. Metin Bey’e bu yolda başarılar diliyorum.” dedi.



     Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkan Adayı Metin Mısır ise, “Kongreyi kazandığımızda on gün içerisinde, yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte ilk ziyaretimizi Ereğli ve Alaplı bölgesine yapacağımız konusunda söz veriyorum. Zonguldak ve Bartın’a da ziyaretlerde bulunarak, buralarda üyemiz olmayan arkadaşlarımızı üyemiz olarak kazandıracağız. Biz ‘küçük olsun benim olsun’ değil, ‘büyük olsun hepimizin olsun’ düşüncesine sahibiz.” şeklinde konuştu.
     Ziyarette Akyüz, Özel Halk Otobüsleri’nin yüzde 18 olan vergi oranının, servis araçlarında yüzde 8 olduğunu anımsatarak, kendilerinin yalnızca sivil vatandaşları değil öğrencileri de taşıdıklarını dile getirdi. Geçmeyi planladıkları Elektronik Kart Sistemi sayesinde, yolcuların istatistiğinin de net olarak görülebileceğini anlatan Akyüz, Özel Halk Otobüslerinin taşıdığı öğrenci ücretlerinden de tıpkı servis araçları gibi yüzde 8 vergi alınması gerektiğini, bunun için de birliğin çaba göstermesini beklediklerini kaydetti.
(ereglibulteni)
 
Bu haber ile ilgili video
 
Yorumlarınız
 
IP   3.135.198.7  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Mayıs 2024
Türkiye’nin en büyük entegre yassı çelik üreticisi Erdemir, üretimi, yatırımları ve yarattığı istihd..
17 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi’ne bağlı ocakta eksi 540 kodunda, hazırlık çalışma..
15 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir,..
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır