Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Güneşli’nin başarılı sporcuları Posbıyık’a gitti
Güneşli’nin başarılı sporcuları Posbıyık’a gitti
 
   

     Güneşli ÇPL Müdürü Kadir Bayri ile okulun Felsefe Grubu ve Rehberlik Öğretmeni Sibel Can’ın eşlik ettiği başarılı sporcular, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a geçtiğimiz yıl Muğla’da gerçekleştirilen Bölge Şampiyonası’nda kazandıkları kupayı ve başarı plaketini takdim etti.
     Okullarının sportif alanlarda gösterdikleri başarılarla ilgili Posbıyık’a bilgiler veren Güneşli Çok Programlı Lisesi (ÇPL) Müdürü Kadir Bayri, okul olarak çeşitli spor dallarında ilçenin istikrarlı okullarından biri olmaya gayret ettiklerini ifade ederek, “Bu ziyaretimizi bugüne kadar elde ettiğimiz üç kupayı da getirerek gerçekleştirmek istedik. Özellikle bayan futbolda 2010-2011, 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında üst üste üç sezon da kentimize kupa kazandırarak üzerinde durduğumuz istikrarın sağlanmasında başarıya ulaştığımızı göstermeyi arzuladık.” dedi. Bayri, Ereğli ve Zonguldak’ta gerçekleştirilen futbol turnuvalarında başarılı olduktan sonra, Ereğli Belediyesi’nin katkılarıyla Muğla’da düzenlenen Liseler Arası Bayan Futbol Bölge Şampiyonası maçlarına katıldıklarını anımsatarak, “Bölge Şampiyonası’nda ilk olarak Nevşehir İl Birincisi ile karşılaştık. O maçta elde ettiğimiz galibiyet ve ortaya koyduğumuz başarılı futbolla yerel basının haberlerine konu olduk. İkinci maçımızda ise İzmir Karşıyaka Özel Koleji’ne mağlup olarak birincilik şansını kaybetsek de ilçemize kupayla döndük. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ise, Güneşli ÇPL Bayan Futbol Takımı oyuncularını ve okul yöneticilerini tebrik etti. Öğrencilik yaşamında derslerde başarılı olmak kadar sportif ve sosyal faaliyetlerde de etkin olmanın yararlarına işaret eden Posbıyık, “Bir öğrenci mutlaka ve mutlaka çeşitli sosyal etkinliklerin de içinde yer almalı. Bu sosyal ve sportif etkinlikler sayesinde de yeni yerler görmeli, yeni arkadaşlıklar edinmeli. Bunların hepsi bir arada olduğu takdirde büyük başarıların gelmemesi mümkün değil. Ereğli’de bayan futbolu açısından çok büyük bir atılım var. Son zamanlarda da gençlerimizin bu spor dalına gösterdikleri ilgi bizleri de mutlu ediyor.” dedi.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.216.190.167  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır