Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Posbıyık maç sonrası olaylar için ne dedi?
Posbıyık maç sonrası olaylar için ne dedi?
 
   

     Ereğli Belediyespor Kulübü ve Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kulübün kız futbol takımının Trabzonspor ile karşılaşacağı maç öncesi futbolcularla bir araya geldi. Posbıyık kahvaltı sonrası ise, dün Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de Erdemir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı ve 90 dakika sonrasında çıkan olayları değerlendirdi. Erdemirspor ile Ereğli Belediyespor karşılaşmasının sorunsuz bir şekilde sona erdiğini ve Erdemirspor’un başarılı bir oyun ile sahadan 1-0 galip ayrıldığını ifade eden Posbıyık, tüm futbolcuları tebrik etti.
     Karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte tribünden futbolculara küfür edildiğini ve olayların büyüdüğünü belirten Posbıyık, polisin taraftarlar yerine oyunculara müdahale ettiğini, çıkan olaylarda yüzünden yaralanan futbolculara biber gazı sıkıldığını söyledi. Yaşananlara tepki gösteren Posbıyık, Ereğli’de huzurun sağlanması için Türk Metal Sendikası yönetiminin istifa etmesi gerektiğini belirtti.



     Posbıyık şöyle konuştu: “Erdemirsporlu futbolcular iyi oynadılar ve Ereğlispor’u yendiler. Ereğlispor başarılı değildi. Erdemirspor futbolcularını teker teker alınlarından öpüyorum. Saha dışında hoş şeyler yoktu, olmaması gerekenler vardı. Saha içerisinde hiçbir olay yoktu. Saha dışarısında belli bir grup sürekli olarak futbolculara saldırdılar, isim isim küfür ettiler. Tesadüfen sendikacıların bulunduğu belli bir grubun arasında oturan eski futbolcularından birisini en üst noktada tribünden yumruk atarak aşağıya attılar. Babası dayanamadı eski şoförlerimizden o müdahale etmek istedi onu aralarına alıp dövdüler. Bunların en büyük özelliği budur, yürek yoktur. Anadolu Otel’in önünde belediye başkanını döven grup aynı grup. Başlarında başkanları aynı insan. Ereğli Belediye Başkanını değil Ereğli halkını dövmüşlerdi. Büyük bir saldırı, öfke ve kin… Türk Metal Sendikası üyelerini bunun içerisine katmıyorum 10-15 kişilik bir grup. Bunlarda yürek yoktur, tek başına bir şey yapamazlar. 10-15 kişi bir araya gelince aslan kesilir.”
 
 
Yorumlarınız
 » şuna bak ya olayları nasıl siyasal bir boyuta çeviriyor büyük adamsın başkan senden korkulur iyide madem olayları sendikacılar çıkardı asmaspor ve karadenizspor karşılaşmalarında çıkan kavgaları kim çıkardı onudamı yusuf ziya odabaş çıkardı taş düşse başınıza yusuf başkandan bileceksiniz yuh olsun size -   Zaim Yalçın / 24 Şubat 2013- 23:21
 
IP   18.118.226.105  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır