Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  “Belediye Sanayi Sitesi’nin çehresini değiştirecek”
“Belediye Sanayi Sitesi’nin çehresini değiştirecek”
 
   

     Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Nezih Anıl, beraberinde Fen İşleri Müdürü Oğuz Cömert, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca, Zabıta Müdürü Atilla Çakar, Başkanlık Danışmanı Kemal Özer ve teknik personel ile birlikte Kışla Sanayi Sitesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
     Geçtiğimiz günlerde Kışla Sanayi Sitesi’nde başlayan hurda araçların kaldırılması çalışmalarının yanı sıra altyapı çalışmalarının da sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Yardımcısı Nezih Anıl, şunları söyledi: “Belediyemiz Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün Kışla Sanayi Sitesi’nde yaptığı tespitler sonucu mevcut 1 inç demir boruların korozyona maruz kaldığını, bazı noktalarda su kayıplarına sebebiyet verdiğini tespit ederek su hatlarında yenilme çalışmalarına başladı. Bu çalışmaların sonucu yaklaşık 2 bin 500 metrelik hat PVC borularla değiştirildi. Mevcut 350 abone sayısı yine belediyemiz ekiplerimizce ara bağlantılar yapılmaya başlanmış sanayi dükkanlarının yeni hat bağlantı çalışmaları devam etmektedir. Bu çalışmaların ardından mevcut yağmurlama şebekesinde de iyileştirme çalışmalarına başlayacağız. Ana yağmurlama şebekesi yeterli olup mevcut ızgaraların sayıları artırılarak yağmur suyu çalışmaları tamamlanacaktır. Bu çalışmaların ardından, Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından keşfi yapılan tüm Sanayi Sitemiz içinde bulunan yaklaşık 53 bin 500 metrekare alan, 7-10 cm kalınlığında 11 bin 500 ton asfalt ile kaplanacaktır. Sanayi Sitemiz en geç Ağustos ayı sonunda tamamlanacak çalışmaların ardından yepyeni bir çehreye kavuşmuş bir işletme haline gelecektir.”
     Anıl açıklamasının ardından, Sanayi Sitesi esnafının sorunlarını dinledi. Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Peker ise Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a teşekkür ederek, “Belediye başkanımız bize yardım ediyor. İnanın gerçekten yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu sene altyapı çalışmalarının da tamamlanmasının ardından tozdan kurtulacağız.” dedi.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.188.10.246  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır