Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Çakır: Ereğli lobisini harekete geçirmeliyiz
Çakır: Ereğli lobisini harekete geçirmeliyiz
 
   

     AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve İl Genel Meclisi üyeleri Osman Arslan, İsmail Tak ve Nail Eski ile Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ve yönetimini ziyaret etti. Çakır, çalışmalarını sivil toplum örgütleriyle birlikte sürdüreceklerini belirterek, “Bölgemize, halkımıza hizmet etmek görevimiz. İstişarelerimize devam edeceğiz. Bölge hepimizin bölgesi, birlikte çalışacağız, birlikte hizmet edeceğiz. Biz buraların ekmeği ve yemeği ile büyüdük, hepimizin bu topraklara borcu var, çalışıp Ereğli’yi daha iyi noktalara taşımak için mücadele edeceğiz. Biz diyoruz ki, artık Ereğli lobisini harekete geçirmeliyiz. Ereğli için ortak düşünmeliyiz. Bunu başardığımız zaman Ereğli’yi daha güzel günler bekleyecektir.” dedi.
     Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, şöyle dedi: “İnşallah tersaneler ayağa kalkar, Ereğli Devrek yolu şahlanır, OSB yüzde 70 oranında doldurulur, inşallah sizin de işiniz kolaylaşır, çünkü millet size mazeret kapısı da bırakmadı. Yüzde 50 ile iktidar yaptı. Siz de biz de çalışacağız. Sıkıntıları birlik beraberlik içerisinde çözeceğimize inanıyoruz. Ereğli-Devrek Yolu, tersaneler ve işsizlik. Bunlar öncelikli sorunlarımız. Ayrıca biz muhtarların yaşadığı bazı sorunlarımız var köylerde. Yollarda bakım sorunumuz var. Su sorunumuz var. Rotmix ve asfalt konusunda sizlerin desteğini istiyoruz. Elektrik konusunda köylerde sıkıntılar var. Ayrıca su pompalarının bakımıyla ilgili sorun yaşıyoruz. Ayrıca sizden Ereğli ve Alaplı’nın dışlanmasının önüne geçmek için destek istiyoruz. Gelen paranın paylaşımında dahi Ereğli ve Alaplı dışlanıyor, bu konuda yardım istiyoruz.”
     Başol ve Çakır, ayrıca köy ve mahalle muhtarlarıyla geniş katılımlı bir toplantı düzenleme kararı aldılar.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.137.171.121  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır