Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Emeklilerden Posbıyık’a teşekkür ziyareti
Emeklilerden Posbıyık’a teşekkür ziyareti
 
   

     Emekli ve yaşlıların daha iyi bir ortamda buluşarak sosyalleşebilmelerine olanak sağlayan Gençler Yaşlılar Evi’nde, bir süre önce Ereğli Belediyesi tarafından onarım ve iyileştirme çalışmaları yapıldı. Sosyal tesisin müdavimlerinden olan bir grup emekli, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla tuvalet, abdesthaneleri elden geçirilen ve sıcak suya kavuşturulan Gençler Yaşlılar Evi’ndeki düzenlemelerden duydukları memnuniyeti Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a iletti.
     Hakkı Şahin, Sabahattin Yavuz, Hüseyin Kurt, Mustafa Akçan ve Nazım Durmuş’tan oluşan emekli vatandaşlar grubu Posbıyık’a ziyaretlerinde, bir araya gelerek sohbet etme imkanı bulabilecekleri çok az yer olduğunu belirterek, Karadeniz Ereğli Belediyesi sayesinde hem ucuz hem de huzurlu bir mekana sahip olduklarını ifade ettiler.
     Emeklilerin ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Belediye Başkanı Halil Posbıyık ise, yaptıkları çalışmaların takdir edilmesinden mutlu olduklarını söyledi. Posbıyık, şöyle dedi: “Karadeniz Ereğli Belediyesi olarak doğumundan ölümüne kadar her vatandaşımıza güzel hizmetler vermenin heyecanını yaşıyor ve elimizden gelen her çalışmayı yapıyoruz. Yaşamlarının büyük kısmını bu toplum ve kentimiz için çalışarak harcamış büyüklerimize de huzurlu bir ortam yaratmak adına İşletme ve İştirakler Müdürlüğümüzün öncülüğünde güzel projeler ürettik ve verdiğimiz hizmetleri artırdık. Piyasa koşullarına göre daha ucuz fiyatlarda içecek satışı yapan Gençler ve Yaşlılar Evi’nde vatandaşlarımızdan gelen her talebi de değerlendirerek iyileştirme çalışmaları yaptık. Bu çalışmalarımızın halkımız tarafından takdir edilmesi mutluluğumuzu pekiştiriyor.”
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.218.48.62  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır