Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Yeni modern hastanede sona doğru
Yeni modern hastanede sona doğru
 
   

     AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak ve Ereğli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Muharrem Erdem ile birlikte, Ömerli Mevkii’nde yapımı devam eden modern hastane binası inşaatını gezdi.
     AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır buradaki açıklamasında, hastane arsasını parayla almalarına ve imarda yaşanan gecikmelere rağmen, Ereğli’ye modern bir hastane kazandıracaklarını belirterek, “Biz bu hastaneyi bugüne kadar bitirmiş olacaktık. Ama maalesef küçük düşünenler, şehirde kendi imzasının olmadığı hiçbir şeyin yapılmasına müsaade etmeyenler bu hastanenin yapılmasında da gecikmeye yol açmışlardır. Burası TOKİ tarafından para ile alınmış bir yerdir. Türkiye’de bunun bir başka örneği yok, ilk kez bir hastane kurmak, milletin hizmetine sunduğunuz bir hastanenin yerini para ile alıyorsunuz. Yapan firma hızlı çalışıyor, kendilerine Ereğli halkı adına teşekkür ediyoruz.” dedi.



     Hastaneyi yapan Akay firmasının Proje Müdürü Ahmet Uğur Çelik de, hastanenin son durumuyla ilgili bilgi verdi. 47 trilyona mal olacak hastanenin kaba inşaatının yüzde 95 oranında bittiğini anlatan Çelik, “Geçen sene Şubat ayı itibariyle temellerine başladığımız inşa çalışmasında, şu anda kaba inşaatı yüzde 95 oranında tamamladık. İnşaatımız 3 bloktan oluşuyor. Hedefimiz Mayıs 2014’ten önce, 2013 yılsonuna kadar teslim etmek. Erken bitirmeyi hedefliyoruz.” dedi. Ereğli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Muharrem Erdem, de yeni modern hastanenin 450 yatak kapasiteli olacağını dile getirdi. AK Parti heyeti, yetkililerden çevre düzenlemesi ve teknik konularda da bilgi aldı.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.142.53.216  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
15 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir,..
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır