Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Bulduğu cüzdanı sahibine gönderdi
Bulduğu cüzdanı sahibine gönderdi
 
   

Cüzdanı bulduktan sonra sahibini aradığını dile getiren genç kadın, içinde herhangi bir kimlik ya da adres bulunmayan cüzdanı görevlilerin emanete bırakmasını söylemelerine rağmen, firma görevlilerine telefon numarasını bırakarak Ereğli’ye döndü. Kısa süre sonra cüzdan sahibinin kendisini aradığını söyleyen genç kadın, cüzdan sahibi ile yaptığı görüşme sonrasında cüzdanın sahibine ulaşması için otobüs terminaline giderek cüzdanı sahibine gönderdi. Sevgi Öztürk, cüzdanı bulduktan sonra sahibine ulaşmak için numarasını bıraktığını ve içindeki parayı sahibine teslim ettiği için mutlu olduğunu ifade etti. Öztürk, şöyle dedi: “Ben İstanbul Bayrampaşa garajında beklerken yerde cüzdan buldum. İçine baktığımda bir miktar para vardı. Parayı saymadım. Orada bir yetkiliye ulaşmaya çalıştım. Bana orada cüzdanı emanete bırakmamı söylediler. İçinde cüzdan ve ya kime ait olduğunu gösteren bir şey olmadığı için emaneti kendi üzerime aldım. Cüzdanı bulduğum yazıhaneye de telefon numaramı bıraktım. Cüzdanı kaybeden kişinin benim numaramdan bana ulaşmasını bekledim. Bugün beni aradılar. Ben de parayı yerine teslim ettim.”

“PARANIN SAHİBİ İHTİYACI OLAN BİRİSİYMİŞ”
Cüzdanın sahibinin Tekirdağ’da olduğunu ifade eden Öztürk, “Para Tekirdağ’dan İstanbul’a tedavi için gelen özürlü bir bayana aitmiş. Para daha doğrusu o bayanın yanında çalışan kişinin emeğiymiş. Ben görevimi tamamladım. Bu benim başıma gelen üçüncü olay. Bir kere de dolmuşta telefon bulmuştum. Telefonun sahibini bularak emaneti teslim ettim. Küçük yaştayken içi dolu bir cüzdan bulmuş ve onu da sahibini bularak teslim ettim.” dedi.
Parasını kaybeden kişinin yerine kendini koyduğunu ve bu durumda neler yaşadığını az çok tahmin ettiğini ifade eden Öztürk, “Mutluyum. O kişinin yerine ben kendimi koydum. İnsan bugün bir lirasını kaybetse bile üzülürken, içinde büyük meblağ olan parayı kaybedince çok üzülmüşlerdir.” diye konuştu.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.226.185.103  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
15 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir,..
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır