Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Odabaş: İstişare en büyük eksiğimiz
Odabaş: İstişare en büyük eksiğimiz
 
   

     Çakır, ziyarette Türk Metal Sendikası ile bundan sonraki süreçte sürekli istişare halinde olacaklarını belirterek, şöyle dedi: “Göreve geldikten sonra teşkilatımızı ziyaret ettiniz. Bugün de iade-i ziyarette bulunuyoruz. Ereğli’nin sorunları ortak. Bu ortak sorunlardan Ereğlimizi bir an önce kurtarmamız lazım. Burada sizinle de birlikte hareket edeceğiz. Türk Metal Sendikası sürekli istişarede bulunacağımız bir sivil toplum kuruluşudur. Bunun yanında Erdemir ailesinin en büyük kuruluşu olması ve Ereğli’nin kitlesel olarak en büyük sendikası olması nedeniyle her türlü konuyu rahatlıkla paylaşabileceğimiz bir sendika. Sendika başkanımız da, sağ olsun her zaman o yakınlığı bulduğumuz bir başkanımız.”
     Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Odabaş, şunları kaydetti: “İstişare olması her zaman Ereğli’nin ihtiyaç duyduğu noktadır. Yönetiminizi oluşturduktan sonra her zaman bizimle istişare halinde oldunuz, bundan da biz teşkilat olarak mutluluk duyduk. Her zaman söylüyorum Ereğli’nin menfaatleri anlamında biz sivil toplum örgütleri ve siyasilerle bir arada oluruz. Bu istişarelerin geçmişte eksik kaldığını biliyorum Ereğli’de. İnşallah bundan sonra da daha sıkı istişare ederek Ereğli için güzel şeyler yaparız, altına da imza atarsınız biz mutlu oluruz.”
     Basın mensuplarının, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikası çalışanlarının siyasi parti üyelikleri konusundaki düşüncelerini sorması üzerine de Odabaş, “Hiçbir zaman siyasi sınıf ayrımı yapmadık. Biz emeğin yanında olan bir sendikayız. Bundan da mutluluk duyuyoruz.” dedi. Odabaş, “Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Fatih Tar ile AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın buluşmasını nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusuna da, “Yeni bir basın bürosu gibi açıklamada bulunanlar var, gidin ona sorun nasıl değerlendiriyormuş” diye yanıt verdi. Türk Metal Sendikası Şube Sekreteri Metin Ercan ve Mali Sekreteri Sedat Taşdelen’in de hazır bulunduğu ziyarette Odabaş ve konukları görüş alışverişinde bulundular.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.137.211.23  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
15 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir,..
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır