Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Odabaş, Mekanik Bakım’ın gecesine katıldı
Odabaş, Mekanik Bakım’ın gecesine katıldı
 
   

     ERDEMİR 1. Soğuk Haddehane Müdürlüğü Mekanik Bakım çalışanlarının iş yoğunluğunun getirdiği stresten uzaklaşmak ve bir arada sohbet edip eğlenmek amacıyla düzenlenen gece, Erdemir Teknikerler Derneği’nde gerçekleştirildi. Ünite çalışanlarının davetlisi olarak geceye katılan Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, çalışanların birlik ve beraberliğinin üst düzeylerde olduğunu görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
     Bu tür gecelere davet edilmekten ve katılmaktan memnunluk duyduğunu belirten Odabaş, şöyle dedi: “Biliyorsunuz ki, 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine başladık. Yapılan görüşmelerin sonuçlarını da ben ve arkadaşlarım sizinle paylaşıyoruz. Şunun bir kez daha çok iyi bilinmesini istiyorum ki; sendikamız, siz üyelerimizden aldığı güç, en üst düzeyde sağlanan birlik ve beraberlikle iyi bir özleşmeye imza atmak amacındadır. Elbette her zaman dile getirdiğimiz gibi sözleşmenin masa başında bitmesini biz de arzu ediyoruz. Ancak öncelik, alın terleri ile emeğini vererek ekmeğini kazanan üyelerimizin hak ettikleri bir sözleşmeye imza atmaktır. Bunun için de sözleşme görüşmelerinde anlaşma ihtimali görmezsek yasalardan gelen demokratik hakkımızı en üst seviyede kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Türk Metal Sendikası olarak, üyelerimizin ve ilçemizin menfaatlerine yönelik her türlü hizmette elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.”
     Geceye, Odabaş’ın yanı sıra Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Sekreteri Metin Ercan ve İşyeri Temsilcisi Onur Saka da katıldı.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.117.152.26  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
15 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir,..
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır