Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Yağmuroğlu’na son görev
Yağmuroğlu’na son görev
 
   

     Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Ali Yağmuroğlu, Harun Yağmuroğlu, Süleyman Yağmuroğlu ve Necati Yağmuroğlu’nun babaları merhum Hüseyin Yağmuroğlu (90), önceki gün hayatını kaybetmişti. Merhum Yağmuroğlu için bugün öğle namazının sonrasında, Ali Molla Camii’nde cenaze namazı kılındı. Ardından dualar edilen ve helallik alınan baba Yağmuroğlu, cenaze namazının ardından Murtaza Mahallesi Mevkii’ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.
     Ali Yağmuroğlu ve kardeşlerinin taziyeleri kabul ettiği cenaze namazına; Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, eski Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar, bazı belediye başkan yardımcıları, eski belediye başkan vekillerinden iş adamı Arslan Keleş, AKP Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, AKP Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, CHP Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin, Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Şube Başkanı İrfan Erdem, HEMA Kandilli Kömür İşletme Müdürü Nuh Baş, Ereğli ve Alaplı Belediyesi’nin bazı meclis üyeleri, ESTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Esat Koç, yönetim kurulu üyesi Cem Karadeniz, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Yazıcıoğlu, bazı oda ve dernek başkanları, çok sayıda iş adamı ile kalabalık bir cemaat katıldı.
     EreğliBülteni olarak, Merhum Hüseyin Yağmuroğlu’na Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve sevenlerine de başsağlığı dileriz.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.17.155.88  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
15 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir,..
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır