Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Halk toplantıları yeniden başladı
Halk toplantıları yeniden başladı
 
   

     Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın görüşme isteğinde bulunan her bir vatandaşla ayrı ayrı ilgilendiği halk toplantısında, Belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri de hazır bulundu. Vatandaşların dile getirdikleri sorunların halledilmesi için de Posbıyık, sık sık ilgili Başkan yardımcıları ve daire müdürlerine talimat verdi. Posbıyık, halk toplantısıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, son dönemde ekonomik ve sosyal yönden sıkıntılar yaşanan Ereğli’de, vatandaşların da birçok sıkıntı ile karşı karşıya kaldığını hatırlatarak, çaresizlik içinde kalan insanların da hemen her gün kendisini ziyaret ederek bu sıkıntılarını paylaşmak istediklerini söyledi.
     Posbıyık, şu görüşlere yer verdi: “Karadeniz Ereğli olarak son dönemlerde önemli sorunlar yaşıyoruz. İşsizlik, beraberinde yoksunluk ve yoksulluğu da getiriyor ve yüzlerce vatandaşımız çaresizlik içinde. Bu vatandaşlarımız da kendileriyle ve sorunlarıyla yakından ilgilenen bir milletvekili ya da siyasi bulamadıkları için genellikle bana geliyorlar ve yardım istiyorlar. Bilindiği gibi bir süredir halk toplantıları gerçekleştirmiyordum. Geçtiğimiz günlerde bu toplantıları yeniden düzenlemeye karar vermiştim. Genel olarak vatandaşlarımız, yaşadıkları ekonomik sıkıntıları ve işsizlikten kaynaklanan yoksunluklarını paylaşmak için geliyorlar. Elbette Belediye Başkanı olarak işsiz olan herkese iş vaadinde bulunmam mümkün değil. Ancak vatandaşımız hiç değilse içindeki sıkıntıyı paylaşabilecek birini arıyor. Elimden geldiği kadar her vatandaşımızla yakından ilgilenmeye ve kendilerini dinlemeye çalıştım. O kadar büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalan insanlar var ki… Evlerine ekmek dahi götüremeyen insanlar var kentimizde. Onlara hiç değilse gönüllerini alarak bir baba şefkati göstermeye, gelecek için her birine umut aşılamaya çalışıyorum.”
     Kdz. Ereğli’de yaşanan ekonomik sıkıntıların küçümsenmemesi gerektiğine de vurgu yapan Posbıyık, çözüm için sorumluluk sahibi her kesimin elinden geleni yapması gerektiğine dikkat çekti.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.147.47.59  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
15 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir,..
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır