Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  ERDEMİR’den nakliye açıklaması
ERDEMİR’den nakliye açıklaması
 
   

     Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) T.A.Ş’nin açıklamasında, şirketin nakliye işlerinin bir diğer OYAK iştiraki OMSAN tarafından yapıldığı, bu nedenle ilçedeki nakliyecilerin iş alamaz duruma geldiği ve ilçe ekonomisinin zarar gördüğüne yönelik yorumların doğru olmadığı belirtildi.
     ERDEMİR’in gerçekleştirdiği satışların büyük bölümünde, ürünlerinin nakliyesini hangi yolla ve hangi firma ile yapacağına şirketin müşterilerin karar verdiği ifade edilen açıklamada, “Müşterilerimizin isteği doğrultusunda satın alınan malzemenin nakliyesinin de ERDEMİR tarafından gerçekleştirilmesi talep ediliyorsa (yani satış anlaşması müşteriye teslim yapılmış ise) şirketimiz nakliyeci belirlemektedir.” denildi.



     Açıklamada, ERDEMİR’in son üç yıl içerisinde karayolu ile nakledilen ürün tonajları toplamı ve OMSAN’ın sevkiyat miktarı içerisindeki payı da rakamlarla açıklandı. Buna göre, 2010 yılında ERDEMİR’in toplam karayolu sevkiyatı olan 2 milyon 719 bin 47 tonun 188 bin 9 tonu müşterinin kendi isteği üzerine; 2011’de ERDEMİR’in toplam karayolu sevkiyatı olan 2 milyon 805 bin 98 tonun 214 bin 877 tonu müşterinin kendi isteği üzerine, 107 tonu ise ERDEMİR adına; 2012’de de ERDEMİR’in toplam karayolu sevkiyatı olan 3 milyon 87 bin 696 tonun 186 bin 160 tonu müşterinin kendi isteği üzerine ve 7 bin 736 tonu da ERDEMİR adına OMSAN tarafından taşındı.
     Bu rakamlara göre, sözü edilen görüşlerin doğru olmadığının açıkça görülebildiği dile getirilen açıklamada, ERDEMİR’in halka açık bir şirket olduğunun altı çizilerek, şirketin açıklamalarının dikkate alınması gerektiği kaydedildi.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.224.62.25  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
15 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir,..
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır