Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Kazazede öğrenciler, TIR sürücüsünü ziyaret etti
Kazazede öğrenciler, TIR sürücüsünü ziyaret etti
 
   

     27 Mart Çarşamba günü, içinde 18 öğrenci olan Mustafa Taş idaresindeki 67 M 8506 plakalı halk otobüsü, sürücüsünün rahatsızlanarak direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonrasında orta bariyerlere çarparak karşı yöne geçmiş ve TIR ile çarpışmıştı. Kazada halk otobüsü sürücüsü Mustafa Taş hayatını kaybetmiş, halk otobüsünde bulunan 18 öğrenci, sürücünün oğlu Adem Taş ile TIR sürücüsü Hüseyin Sürer yaralanmıştı. Kazanın üzerinden geçen 4 gün sonrasında otobüste bulunan 18 öğrenci, hayatta kalmalarında büyük pay sahibi olan TIR sürücüsü Hüseyin Sürer’i hastanede ki odasında ziyaret etti. Ellerinde çiçeklerle hastaneye giden öğrenciler, hastane görevlileri ile TIR sürücüsü Hüseyin Sürer’in yattığı odaya gitti. Sürer’e geçmiş olsun dileklerini sunan öğrenciler, ellerindeki çiçekleri Hüseyin Sürer’e verdi.
     Ziyarette öğrencilerle birlikte TIR sürücüsü Hüseyin Sürer’i ziyaret eden Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz, Sürer’in kazada gösterdiği refleks ve kendi hayatını hiçe sayarak yaptığı hamle ile öğrencilerin hayatta kalmasını sağlamasında büyük paya sahip olduğunu söyledi. Yaşanacak süreçte sürücü Sürer’in yanında olacaklarını söyleyen Akyüz, “Kardeşimizin bir anlık refleksi genç arkadaşlarımızın şu anda yanında olmasını sağladı. Biz götürelim demedik arkadaşlarımızı. Bu istek kendilerinden geldi. Biz de onları kıramadık. Değerli başhekimimizi arayarak izin aldık. Büyük bir ihtimalle hasta yakınlarının da haberi olmuştur. Bizi kabul ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederiz. Tekrar çok büyük geçmiş olsun. Süreçte yine beraberiz. Bu genç arkadaşlarımız bugün hayattaysa en büyük paylardan bir tanesi de değerli arkadaşımızdır diye düşünüyorum.” dedi.
     Ziyaretine gelen öğrencilerin kendisini mutlu ettiğini belirten TIR sürücüsü Hüseyin Sürer ise, otobüs olduğundan dolayı içindeki yolcuları düşünerek kendisini sağa atarak kaçmaya çalıştığını söyledi. Kaçmasına rağmen otobüsün kendisine çarptığını anlatan Sürer, “Otobüsün içinde bu kadar insan daha doğrusu çocuğun olduğunu bilmiyordum. Ama otobüs olduğunu bildiğim için karşıya geçince ben frene bassaydım kafadan giriyordum. Ben otobüsten kaçayım dedim kaçabildiğim kadar. Kendimi o yüzden sağ tarafa attım. Kaçamadım. Geldi yine yakaladı beni bir yerden ama bu kadar çocuğun kurtulduğunu görünce mutlu oldum. Göremedim, farkında değildim. Ama sonuçta insan olduğunun farkındaydım.” şeklinde konuştu.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.117.100.129  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..
06 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, seralarında ürettiği 350 bin ata tohumu domates, biber, patlıcan ve salatalı..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır