Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Özkök’ün projesi başarıyla ilerliyor
Özkök’ün projesi başarıyla ilerliyor
 
   

     Serbest Muhasebeci Emin Semih Özkök, üzerine telefon numarası yazılabilecek şekilde hazırladığı kartları araç sürücülerine dağıtmaya devam ediyor. Özkök amacının, sürücülerin acil park halinde üzerinde kendi telefon numaralarını yazacakları kartı, araçların ön ya da arka cam kenarına koyarak, olası mağdur edecekleri diğer sürücülerin kendilerine ulaşmasını temin etmek olduğunu belirtti. İlk kez başlattığı uygulama için 5 bin adet kart bastıran Özkök, bu kartların dağıtımında sonra olumlu geri dönüşlerin olmasından dolayı 5 bin adet daha kart bastırdığını dile getirdi. Sürücülere ve halka tek tek kartları dağıtan Özkök, kartların hangi durumda yararlı olduğunu sürücülere ve vatandaşlara anlatmayı da sürdürüyor.
     Özellikle şehir merkezinde park halindeki araçların sürücülerine karttan veren Özkök, sürücülere, “Aracınızı park ettiğinizde, bir başka aracın çıkışını engellediyseniz, o sürücü size bu karta yazdığınız numaradan rahatlıkla ulaşarak sorun yaşamadan aracınızı kaldırmanızı isteyecektir.” diyerek bilgilendirdi. Kartı alarak telefonlarını kart üzerindeki boşluklara yazan sürücüler, “Gerçekten güzel bir uygulama. Artık cep telefonu olmayan kimse yok. Herhangi bir durum karşısında herkes size bu kartlar sayesinde rahatlıkla ulaşabilir.” dedi.
     Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Emin Semih Özkök ise, “Kartta sadece size ait aracınızı park ettiğiniz de size ulaşılabilecek olan numaralar için boşluklar var. O boşlukları doldurup aracınıza koyuyorsunuz. Bu sayede trafiği engellememiş, sürücüleri zor durumda bırakmamış oluyorsunuz. Hatta bazı arkadaşlar geri dönüş yapıyor. Geçen bir genç delikanlı aradı. Bu kartların bir faydasının daha olduğunu söyledi. ‘Nedir?’ diye sorduğumda, ‘otoparka aracımızı bıraktığımızda vatandaş çıkarken yanlışlıkla çarpıyor. İyi niyetliyse kartvizit bırakıyor. Ama böyle bir kart olduğunda daha çabuk ulaşma şansını yakalıyoruz’ dedi.” ifadelerini kullandı.

 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.19.234.150  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
15 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir,..
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır