Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Ortadan kaybolan küçük çocuk ormanda bulundu
Ortadan kaybolan küçük çocuk ormanda bulundu
 
   

     Gümeli beldesi Tütek Mahallesi’nde, sabah saatlerinde köpeği ile oynamak için evden çıkan Mertcan Çakır’ın (7), aradan geçen zaman sonrasında eve dönmediğini gören ailesi, mahallede küçük Mertcan’ı aramaya başladı. Zihinsel engelli Mertcan’dan haber alamayan ailesi, komşuları ile birlikte gidebileceği yerlere bakmaya başladı. Son olarak ormanlık alana bakmaya karar veren aile ve köy halkı, arama çalışmaları kapsamında Jandarma ve Zonguldak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinden de yardım istedi. Aradan geçen 10 saatlik zaman diliminde Mertcan’la ilgili hiçbir ize rastlanamaması ailenin endişesini artırdı. Akşam karanlığına kalmadan küçük çocuğun bulunması için çalışmaları hızlandıran ekiplerden kısa süre sonra müjdeli haber geldi.
     Ormanlık alanda gezerken bulunan Mertcan, jandarma ekipleri tarafından ailesine teslim edildi. Korku dolu gözlerle etrafa bakan Mertcan, kendisini kurtaranlara da teşekkür etti. Dede Yılmaz Tiryaki, torununun bulunmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi. Küçük Mertcan’ın anneannesi Fatma Tiryaki de torununu görünce gözyaşlarına boğuldu. Torununun yanına doğru koşarak gelen anneanne Fatma Tiryaki, torununa sarılarak uzun süre ağladı. Anneanne Fatma Tiryaki ve baba Fevzi Çakır da, kendilerine yardım eden herkese teşekkür etti. Küçük Mertcan’ın bulunması için arama kurtarma çalışmasına katılan köylülerden Şevket Kuzu, ormanlık alanda dolaştıkları sırada mola verdiklerini, duydukları bir ses sonrasında o yöne doğru gittiklerini ve küçük Mertcan’ın bulunduğunu söyledi. Annesini kaybeden, babası Fevzi Çakır, dedesi Yılmaz Tiryaki ve anneannesi Fatma Tiryaki ile birlikte kalan Küçük Mertcan, korku dolu gözlerle ailesi ile birlikte evinin yolunu tuttu.

 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.21.244.137  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
15 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir,..
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır