Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Alpago için hakaret davası açıldı
Alpago için hakaret davası açıldı
 
   

     Ereğli Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklama, aynen şöyle: “Kamuoyunun malumu olduğu üzere, Belediye Meclisimizin 4 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirdiği 2013 Yılı Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nın 2. Oturumu’nda, bir önceki gün gerçekleştirilen encümen seçimlerinde eşit oy alan iki belediye meclis üyesi arasında yapılan ikinci oylama öncesi ve sonrasında bazı tartışmalar yaşanmıştır. Bu tartışmalar sırasında da Adalet ve Kalkınma Partili Meclis Üyeleri’nden Sayın Esra Alpago tarafından, Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis Üyeleri aleyhinde bazı sözler dile getirilmiştir.
     Yaşanan tartışmalarla ilgili olarak Belediye Basın Danışmanlığı aracılığıyla bir açıklama yapan Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi Grup Sözcüsü ve Meclis Üyesi Sayın Fehmi Karaarslan, söz konusu meclis oturumunda yaşanan tartışmalar sırasında, Sayın Esra Alpago’nun CHP Grubu’na dönerek ve hararetli şekilde hakaretlerde bulunduğunu ve bir Belediye Meclis Üyesi’ne yakışmayan üslup sergilediğini belirtmiştir. Sayın Karaarslan açıklamasında, 4 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilen Meclis Oturumu’nda Sayın Esra Alpago’nun kendilerine yönelik mütecaviz hareketleri ve hakarete varan sözleri dolayısıyla hukuki süreç başlattıklarını ve CHP Grubu’nun 12 Meclis Üyesi’nin ortak imzalarıyla Sayın Alpago hakkında hakaret davası açılması için müracaat ettiklerini bildirmişlerdir. Sayın Karaarslan açıklamasında, 12 Meclis Üyesi tarafından yapılan şikayet başvurusunun, vekil avukat aracılığı ile Karadeniz Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı Makamına iletildiğini de ifade etmiştir.”
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.15.10.137  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..
06 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, seralarında ürettiği 350 bin ata tohumu domates, biber, patlıcan ve salatalı..
04 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin toplu taşımaya yönelik İstanbul Teknik Üniversitesi ve Çilek Halk Otobüsl..
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır