Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Toptan’a üniversitede yumurtalı protesto!
Toptan’a üniversitede yumurtalı protesto!
 
   

     Toptan, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Merkez Kampüsü Konferans Salonu’nda düzenlenen ‘Geleceğin Şekillenmesinde Gençliğin Rolü’ isimli panele konuşmacı olarak katıldı. Eski TBMM Başkanı ve AKP Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, kürsüde konuştuğu sırada kız öğrenci tarafından sözü kesildi. Toptan’a tepki gösteren öğrenci, kendisine konuşma fırsatı vereceğini söyleyen Toptan’a yumurta fırlattı. Yumurta Toptan’a isabet etmezken, eylemi gerçekleştiren öğrenci, güvenlik ekipleri tarafından salondan dışarı çıkarıldı.
     Toptan, öğrenciye saygı gösterdiğini ifade ederek, “Hiç kimse bir başka partiyi, hükümeti sevmeye mecbur değil. Demokrasi, çeşitli fikirlerin sergilendiği model demektir. Karşıt fikirlere karşı olmamız söz konusu değil. Genç kızımızı da bu anlayış çerçevesinde değerlendiriyorum ve düşüncelerine saygı gösteriyorum.” şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Toptan’a teşekkür plaketi verdi. Toptan’ın öğrenciden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Bu arada bazı protestocu öğrencilerin, Toptan’ın salondan çıkışı sırasında, ikinci bir olaya meydan vermemek üzere okulun yemekhanesinde bekletildiği görüldü.
 
 
Yorumlarınız
 » ZONGULDAK’IMIZIN SEMBOL İSMİ “KARAELMAS” GERİ VERİLMELİDİR…!!! Ünal SAVAŞ

KARAELMAS (MADEN KÖMÜRÜ) İSMİ; EMEĞİN BAŞKENTİ ZONGULDAK’IMIZIN, YERİN BİNLERCE METRE ALTINDA ÇALIŞAN MADENCİLERİMİZİN ALIN TERİNİN, EMEĞİNİN SEMBOLÜ VE SİMGESİDİR. ZONGULDAK’IMIZLA ADETA SEMBOLLEŞEN, ÖZDEŞLEŞEN, BÜTÜNLEŞEN VE MARKALAŞAN ÜNİVERSİTEMİZİN KARAELMAS OLAN İSMİNİN DEĞİŞTİRİLMESİNE DUYARSIZ KALAN BÖLGE MİLLETVEKİLLERİMİZ VE SİYASİLERİMİZ İÇİN BU BİR KÖMÜR KARASI DEĞİL, YÜZ KARASIDIR.

KARAELMAS ŞEHRİ ZONGULDAK’IMIZLA SEMBOLLEŞEN, ÖZDEŞLEŞEN, BÜTÜNLEŞEN VE MARKALAŞAN KARAELMAS ÜNİVERSİTEMİZİN İSMİNİN SİYASİ ŞOV UĞRUNA BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ (BEÜ) OLARAK DEĞİŞTİRİLMESİ ÇOK YANLIŞ VE UCUBE BİR SİYASİ KARARDIR. KARARDAN DA ÖTE YÜZ KARASIDIR.

EĞER, ESKİ BAŞBAKANLARIMIZDAN MERHUM BÜLENT ECEVİT’İN ADI YAŞATILMAK İSTENİYORSA VE BİR ÜNİVERSİTEYE DE İSMİ VERİLMESİ GEREKİYORSA, MADEN KÖMÜRÜ (KARAELMAS) DİYARI ZONGULDAK’LA ADETA SEMBOLLEŞEN, ÖZDEŞLEŞEN, BÜTÜNLEŞEN VE MARKALAŞAN KARAELMAS ÜNİVERSİTEMİZİN İSMİNİ DEĞİŞTİRMEK YERİNE ZONGULDAK´A VEYA ZONGULDAK’IN DİĞER İLÇELERİNE YENİ BİR ÜNİVERSİTE KURULARAK BU YENİ KURULAN ÜNİVERSİTEYE İSMİ VERİLEBİLİRDİ.

MADEN KÖMÜRÜ (KARAELMAS) ŞEHRİ ZONGULDAK’IMIZLA SEMBOLLEŞEN, ÖZDEŞLEŞEN, BÜTÜNLEŞEN VE MARKALAŞAN KARAELMAS ÜNİVERSİTEMİZİN İSMİNİN BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ (BEÜ) OLARAK DEĞİŞTİRİLMESİNE SEYİRCİ VE DUYARSIZ KALAN BÖLGE MİLLETVEKİLLERİMİZİ, AYRICA İSİM DEĞİŞİKLİĞİNDEN DOLAYI DA (TABELALAR, MATBUATLAR V.S) DEVLETİMİZİ, DOLAYISI İLE DE KAMUYU MİLYONLARCA LİRA ZARARA UĞRATAN SİYASETÇİLERİMİZİ VE YETKİLİLERİ KINIYORUM.

MADEN KÖMÜRÜ (KARAELMAS) ŞEHRİ ZONGULDAK’IMIZLA ADETA SEMBOLLEŞEN, ÖZDEŞLEŞEN, BÜTÜNLEŞEN VE MARKALAŞAN KARAELMAS ÜNİVERSİTEMİZİN İSMİNİN TEKRAR GERİ VERİLMESİNİ, ZONGULDAK’IMIZA VEYA İLÇELERİNDEN HERHANGİ BİRTANESİNE (KDZ. EREĞLİ) EKONOMİK VE SOSYAL YÖNDEN DE KATMADEĞER KATACAK OLAN YENİ BİR ÜNİVERSİTE KURULARAK MERHUM BAŞBAKANLARIMIZDAN BÜLENT ECEVİT’İN İSMİNİN O YENİ KURULACAK ÜNİVERSİTEYE VERİLMESİNİ SİYASİLERİMİZDEN RİCA EDİYORUM.

DUYARSIZ BÖLGE MİLLETVEKİLLERİMİZE, SİYASİLERİMİZE VE YETKİLİLERE BİR İBRETLİK ÖRNEK:

KAYSERİ’DE DE ERCİYES ÜNİVERSİTESİ VAR. KAYSERİ İLE SEMBOLLEŞEN, ÖZDEŞLEŞEN, BÜTÜNLEŞEN VE MARKALAŞAN ERCİYES ÜNİVERSİTESİNİN İSMİNİ DEĞİŞTİRDİLER Mİ? ORAYA YENİ BİR ÜNİVERSİTE KURARAK İSMİNE DE SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ ABDULLAH GÜL’ÜN İSMİNİ (AGÜ) VERDİLER.

SAYGILARIMLA

“FESTİVALE HAYIR. ÜRETMEDEN TÜKETMEK, EREĞLİ´Yİ TÜKETMEKTİR.”
Ünal SAVAŞ – Kalite gönüllüsü -   Ünal Savaş / 03 Mayıs 2013- 04:01
 
IP   18.220.212.45  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Mayıs 2024
Türkiye’nin en büyük entegre yassı çelik üreticisi Erdemir, üretimi, yatırımları ve yarattığı istihd..
17 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi’ne bağlı ocakta eksi 540 kodunda, hazırlık çalışma..
15 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir,..
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır