Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Kadın Meclisi’nden Anneler Günü kahvaltısı
Kadın Meclisi’nden Anneler Günü kahvaltısı
 
   

Kahvaltıya katılan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile eşi, Kdz. Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Neriman Posbıyık, engelli çocukların anneleri ile şehit annelerine çiçek vererek anneler gününü kutladı. Kahvaltı organizasyonuna katılan engelli çocuklara Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık ve belediye meclis üyeleri tarafından çeşitli hediyeler verilirken, engelli çocuklar çalan müzik eşliğinde eğlendi. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, 2013 yılını engellilere adadıklarını ve bundan sonraki günlerde de etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Bayan Posbıyık, ´Engel tanımayan yavrularımla anne ve babalarıyla yakınları ve sizlerle birlikte olmaktan, arkadaşlarım ve ben çok mutluyuz. Yavrularımızla ve sizlerle güzel bir anneler günü bahar gününü birlikte yaşamak istiyoruz. Amacımız sadece bu. Engelli sınıflarında yavrularımız araç gereç ve fiziki anlamdaki donanımla çok önemli günlere imza atacaklarına inanıyorum. Biz 2013 yılını engelli yavrularımıza tamamen adamış durumdayız. Bundan sonraki bütün projelerimizde de 2013 yılının sonuna kadar engelli yavrularımızla ilgili projelerimiz geliyor. Bizi lütfen takip edin. Sizi seviyorum.´ diye konuştu.

´ANNELERİMİZİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM´
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ise konuşmasında, annelerin anneler gününü kutladı. Posbıyık, engelli öğrencilerin sergilediği müzikal tiyatro etkinliğinden de oldukça etkilendiğini söyledi. Posbıyık, şöyle dedi: ´Eli öpülesi annelerin anneler gününü bütün yüreğimle kutluyorum. Hepsinin ellerinden öpüyorum. Saygılarımı sunuyor ve Allah uzun ömür versin diliyorum. Ben özellikle yine de Kent Konseyi başkanına, yönetim kurulu üyelerine, aynı zamanda Kadın Meclisi başkanı ve yönetim kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Engelliler noktasında gerçekten muhteşem günler geçirdiler. Geçen akşam Erdemir Kültür Merkezi´nde inanılmaz bir gece yaşadık. Belki buraya gelmeyenler bu fırsatı maalesef kaçırdılar. Hem güldük sevinci yaşadık, hem takdir ettik, hem üzüldük bütün duygularını bir anda yaşadık. Orada çocuklarımızın yaptıklarını gördükçe büyük bir iftiharla onları ayakta alkışladık. Bugün yine beraberiz. Muhteşem bir ortam içerisinde hep beraberiz. Bizim için önemli olan birlik ve beraberliğimiz. Sevgi yumağı olmamız. Sevgiyi yaymamız. Bir araya gelip bir arada eğlenebilmemiz. Çocuklarımızla, orta yaşlılarımızla ve yaşlılarımızla daima sevgiyi ön planda tutmak üzere yapılan bu toplantıların çok büyük katkısı olacağına inanıyorum.´
Kahvaltı organizasyonunda, Ereğli Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği tarafından Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık’a ´yılın annesi’ ödülü verildi. Dernek 2. Başkanı Levent Özkul, Neriman Posbıyık’ın yıl içerisinde yaptığı yardımlar ve etkinliklerden dolayı Neriman Posbıyık’ı yılın annesi seçtiklerini belirterek, kendisine plaket verdi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.217.248.255  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Mayıs 2024
Türkiye’nin en büyük entegre yassı çelik üreticisi Erdemir, üretimi, yatırımları ve yarattığı istihd..
17 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi’ne bağlı ocakta eksi 540 kodunda, hazırlık çalışma..
15 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir,..
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır