Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Uyuşturucu yüzünden başka Yunus’lar ölmesin!
Uyuşturucu yüzünden başka Yunus’lar ölmesin!
 
   

Yunus Emre’nin cenazesi Ankara Adli Tıp Kurumu’ndan Hatip Camisi’ne getirildi. Baba İbrahim Özdemir burada taziyeleri kabul etti, aile yakınları ise gözyaşlarını tutamadı. Ayakta durmakta zorlanan anne Ayşe Özdemir’i yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Burada kılınan cenaze namazının ardından Yunus Emre Özdemir şehir mezarlığında toprağa verildi.
Yaşanan üzücü olayda hayatına son veren Yunus Emre’nin babası İbrahim Özdemir, oğlunun ölümü ile ilgili olarak gazetecileri elektronik posta gönderdi. Oğlunun ölümüne ilişkin, bazı gazetelerde yanlış bilgilendirilme yapıldığına değinen baba Özdemir, şu bilgileri verdi: “Oğlumuz Yunus Özdemir, yaklaşık 2 senedir uyuşturucu bağımlısıymış. Bizler ailesi olarak bu durumu ne yazık ki canımızı yitirdikten sonra öğrenmiş bulunuyoruz. Oğlumuz Yunus, intiharından bir gün önce Ereğli Devlet Hastanesi’ne gidip, uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve hayatını adım adım bitiren bu illetten kurtulmak istediğini beyan etmiş ve Psikiyatri Uzm. Dr. Aykut Ayatan nezaretinde tedaviye başlamıştır. Sonuç olarak oğlumuz ‘ekonomik kriz’ nedeniyle değil, ‘uyuşturucu’ denen illet yüzünden hayatına son vermiştir. Burada asıl mesele, evlatlarımıza uyuşturucu temin eden namussuzların biran önce yakalanması ve başka Yunus’ları öldürmeden kendilerine engel olunmasıdır. Bu konuda da emniyet güçlerimize güvenimiz sonsuzdur.”
 
 
Yorumlarınız
 » ne olur benim çocuğum yapmaz demeyin her çocuk bu illeti bir kez denemekten birşey olmaz düşüncesiyle başlıyor ve kötü bir sonu kendisi hazırlıyor sn ebeveynler ne olur,ne olur tekrar tekrar yalvarıyorum hiçbirimizin çocuğu melek değil evden ayrıldıktan sonra her biri ayrı bir kişiliğe bürünüyor yalvarıyorum çocuklarınız üzerindeki değişiklikleri iyi takip ve tahlil edin ve onları bu illetten kurtarın -   REŞAT KARTAL / 17 Mayıs 2013- 10:11
 
IP   52.15.59.163  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..
27 Nisan 2024
19 Kasım 2023 tarihinde Kdz. Ereğli’nin tarihinde yaşadığı en büyük felakette büyük zarar gören Türk..
27 Nisan 2024
5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na göre hayvan koruma dernek ve vakıflarına üye ya da bu konuda..
26 Nisan 2024
Farklı okullardan lise öğrencilerinin katılacağı KEALMUN’24 konferansı 26-27-28 Nisan tarihinde Kdz...
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır