Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Güngör: Ereğli Belediye Başkanlığı’nı düşünürüm
Güngör: Ereğli Belediye Başkanlığı’nı düşünürüm
 
   

     Gülüç’te 3 dönemdir belediye başkanlığını sürdüren Aydın Güngör, 2014 yılında yapılacak olan Yerel Seçimler’de belediye başkanlığı için yeniden adaylığının söz konusu olmadığını söyledi. 3 dönem boyunca Gülüç beldesine hizmet ettiğini ve birçok yatırımın kazandırıldığını ifade eden Belediye Başkanı Aydın Güngör, kendisine destek veren-vermeyen herkese teşekkür etti. Ereğli Belediye Başkanlığı’na adaylığı ile ilgili olarak üstü kapalı imada bulunan Güngör, “Tabi burada 3 dönem belediye başkanlığı yapan bir arkadaşınız olarak bu konuda tecrübe edinmiş bana, partimin Ereğli için bir düşüncesi olabilirse benim de düşünme şansım olabilir.” dedi.

     “GÜLÜÇ’ÜN EREĞLİ BELEDİYESİ’NE KATILMASI SÖZ KONUSU DEĞİL”
     Güngör, şöyle devam etti: “2009´da seçildim. Büyük Anadolu Otel’de basınla bir toplantı yaptım. Bizim için Gülüç’te yaptıklarımızı yapacaklarımızı tamamlayıp Gülüç’teki görevimin bittiğini o gün söylemiştim. Gülüç 2014 seçimlerine giriyor. Yani Ereğli Belediyesi ile birleşmesi söz konusu değil. Fevkalade bir şey olmazsa onu bilemem. Şu anda seçimlerin yapılmasına 1 seneden az kaldı. Bu saatten sonra olmasını tahmin etmiyorum. Ama yine de siyasilerin vereceği bir karardır. 3 dönemdir belediye başkanıyım. Görevimi yaptığıma inanıyorum. Çünkü Gülüç’te 10 tane okulumuz oldu. Sadece okul değil yollarımız ve otelimiz de Gülüç beldesine kazandırıldı. Vatandaş bazen diyor ki ‘Devlet yaptı’. Tabi ki devletin de yaptıkları var. Ama bu çalışmaları kazandırmak kolay değil. Biz yollardaki kanalizasyonları, suları, kablolar ve doğalgazı, elektrik kablolarının hepsini kaldırıp buraları hazırlayıp devlete sunduk. Onlar da en güzel şekilde yollarımızı yaptı. 10 ayımız kaldı. Buradan destek veren vermeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.”
     Gülüç’ten aday olmayacağını ancak Ereğli için aday gösterilmesi halinde düşünebileceğini kaydeden Güngör, “Tabi burada 3 dönem belediye başkanlığı yapan bir arkadaşınız olarak bu konuda tecrübe edinmiş bana, partimin Ereğli için bir düşüncesi olabilirse benim de düşünme şansım olabilir. Eğer olmazsa da ben de sizlerle beraber yine yaşamıma devam ederim. Yaptığım hizmetlerle kendimi hatırlatabilirsem mutlu olurum.” ifadelerini kullandı.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.133.160.14  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..
06 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, seralarında ürettiği 350 bin ata tohumu domates, biber, patlıcan ve salatalı..
04 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin toplu taşımaya yönelik İstanbul Teknik Üniversitesi ve Çilek Halk Otobüsl..
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır