Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Akdemir’den Posbıyık’a ziyaret
Akdemir’den Posbıyık’a ziyaret
 
   

     Ziyarette Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve konuğu Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, son dönemlerde gerçekleştirilen temel altyapı hizmetleri ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular. Birkaç gün önce geleneksel festivallerini geride bıraktıklarını ve sorunsuz bir festival geçirdiklerini belirten Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Sırada Karadeniz Ereğli’mizin Sevgi Barış Dostluk Festivali var. Bu yıl 20.’si gerçekleştirilecek festivalin de her yönüyle güzel ve başarılı geçmesini temenni ediyorum. Bu yıl da birbirinden değerli sanatçıları görme imkanı elde edeceğiz. Karadeniz Ereğli adına yakışır bir festivale daha imza atacak. Şimdiden festivalin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Akdemir, Ereğli’deki bu büyük buluşmada özellikle Ereğlili gençlere büyük görevler düştüğünü ifade ettiği konuşmasında, “Böylesine değerli sanatçıların ağırlanacağı festivalde kuşkusuz en büyük sorumluluk gençlere düşüyor. Ereğli’nin gençleri sanatçılarımızı en iyi şekilde ağırlayacaklar ve kentimizin misafirperverliğini en iyi şekilde sergileyeceklerdir. Gençlerimizden bunu bekliyorum.” görüşlerine yer verdi.
     Zonguldak Belediyesi olarak son dönemde gerçekleştirdikleri altyapı hizmetleri ile ilgili olarak da Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a bilgi veren Akdemir, “Zonguldak Belediyesi olarak gücümüz ve olanaklarımız nispetine altyapı hizmetlerini gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Kısa bir zaman önce de asfalt çalışmalarına başladık. Temel hedefimiz yaz mevsimi sonuna kadar ihtiyaç görülen yerleşim birimlerinde asfalt çalışmalarını tamamlamak.” dedi. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e, ziyareti için teşekkür eden Karadeniz Ereğli Belediye başkanı Halil Posbıyık da, festivaller kenti olan ilçelerinin bu yıl da kolay kolay hafızalardan silinmeyecek bir festival etkinliğine daha imza atacağını söyledi. Posbıyık şunları kaydetti: “Türkiye genelinde sosyal demokrat belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini vermek için mücadele ediyoruz. Muhalefet partisinin belediyeleri olarak çoğu zaman çeşitli zorluk ve sıkıntılarla karşı karşıya bırakılsak da halka rağmen değil halkın istekleri ve talepleri doğrultusunda bu hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Türkiye’de, özellikle de bu bölgede, belediye başkanlığı yapmak hiç kolay değil. Ancak yaptığımız her hizmetin karşılığında halkımızdan takdir ve teveccüh görüyoruz. Bizim en büyük ödülümüz de bu. Karadeniz Ereğli’yi çok modern bir kent haline getirdik. Altyapı açısından hiçbir eksiğimiz yok. Vergi Dairesi ve Sosyal Güvenlik Kurumu’na tek kuruş borcu olmayan ender belediyelerden biriyiz. Bu özelliğimizle de övünüyoruz. Böyle sorunsuz bir kentte de her yıl Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük festivalini yüz binlerle birlikte yapıyoruz. Bu yıl da birbirinden değerli sanatçılarımızı ağırlayacağız ve uzun zaman akıllardan çıkmayacak bir festival gerçekleştireceğiz.”
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.135.198.49  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..
06 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, seralarında ürettiği 350 bin ata tohumu domates, biber, patlıcan ve salatalı..
04 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin toplu taşımaya yönelik İstanbul Teknik Üniversitesi ve Çilek Halk Otobüsl..
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır