Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Mezarı 15 ay önce hazırlanmıştı…
Mezarı 15 ay önce hazırlanmıştı…
 
   

     Çaycuma Devlet Hastanesi morgundan alınan Gülşen’in naaşı, Çaycuma Belediyesi Cenaze aracıyla Yolgeçen Köyü Gülşenler Mahallesi’ndeki evinin önüne getirildi. Cenaze törenine Zonguldak Vali Yardımcısı Mehmet Tevfik Emre, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İl Afet ve Acil Durumu Müdürü Ahmet Güngör ile köy sakinleri ve yakınları katıldı. Evinin önünde düzenlenen törende Kur’an-ı Kerim okunup dua edildi. Gülşen’in eşi Resmiye Gülşen ve yakınları, cenaze aracına dokunarak gözyaşlarına boğuldu. Gülşen, cenazenin götürülüşü sırasında, “Allah’ım Cennetin içine girsin. Kıymetli arkadaşım benim” diye gözyaşı döktü. Daha sonra cenaze aracıyla evinin yakınındaki musalla taşına taşınan Aziz Gülşen’in naaşı, Çaycuma Müftüsü Ömer Keskin’in kıldırdığı cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi. Mezarın olayın meydana geldiği 6 Nisan 2012 tarihinde kazıldığı, ancak cenazelere ulaşılamaması nedeniyle yeniden kapatıldığı öğrenildi.
     Cenaze töreninin ardından gazetecilerin sorusunu cevaplandıran 4 çocuk annesi Resmiye Gülşen, “Allah’ıma çok şükür bugünleri de gördük. 15 aydan beri cenaze bulunsun diye dua ediyordum. Rabbim bunu da gösterdi bize. Her şeyi içimizde yaşadık. Umudumuz vardı. Allah’a emanet ettik, O bize yardımcı oldu. Ramazan geliyor şimdi. Her gün mezarının başına giderim. Mezarı 15 ay önce hazırlanmıştı. Bulamayınca kapatmıştık. Şimdi aynı mezara defnettik.” dedi. Gülşen’in köylüsü Erol Gülşen (37) ise şunları söyledi: “Bana babalık yaptı. Kilimli’de okurken 3 sene evinde kaldım. Kendisi madende çalışırken beni o okuttu. Acımız çok büyük. İnşallah bu saatten sonra yattığı yerde rahat eder. Beni oğlu gibi sevdi, okula giderken hep harçlık verirdi. Çok iyi bir insandı, diyecek bir şey yok. Ümitler sürekli devam ediyordu. Çıkacak ama ne zaman çıkacağını bilmiyorduk. Ramazan ayından önce çıkması Allah’ın bir lütfu oldu.”
     OLAY
     6 Nisan 2012 tarihinde Çaycuma köprüsünün 48 metrelik bölümünün çökmesiyle köy minibüsünde bulunan 11 kişi ile köprüden yaya olarak geçen 4 kişi Filyos Çayı’na düşmüştü. Olaydan sonra 10 kişinin cenazeleri bulunmuş, kalan son 5 kişiden biri olan Aziz Gülşen’in cesedi 24 Haziran 2013’te Filyos Çayı’ndaki kum ocağı çalışanları tarafından bulunmuştu.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.191.147.190  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır