Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Alaplı Kaymakamı Malğaç, Beşiktaş kongre üyesi oldu
Alaplı Kaymakamı Malğaç, Beşiktaş kongre üyesi oldu
 
   

     Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç bir süre önce Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği aracılığı ile Beşiktaş Spor Kulübü’ne kongre üyesi olabilmek için başvuruda bulundu. Kaymakam Malğaç’ın başvurusu onaylandı ve kongre üyeliğine kabul edildi. Kısa sürede kongre üyelik kartı Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği’ne ulaştı. Dernek binasında düzenlenen sade bir törenle kongre üyelik kartını Dernek Başkanı Tarkan Adik’in elinden alan Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’ın mutlu olduğu gözlendi. Kdz. Ereğli İlçesi Beşiktaş Taraftarlar Derneği bu yıl kongre üyeliği için Ereğli olarak büyük hedef koyduklarını ve 100 taraftarın kongre üyeliğine kabul edildiğini söyledi. Adik, “Alaplı Kaymakamı Sayın Yıldıray Malğaç’a kongre üyelik kartını teslim ettik. Aramıza hoş geldi. Bu sene kongre üyeliğimizde Ereğli Derneği olarak büyük bir hedef koymuştuk. Bu hedefe emin adımlarla ilerledik ve gerçekleştirdik. 100’e yakın kongre üyesi yaptık. Bu kongre üyelerine Alaplı Kaymakamı Yıldıray Bey de dâhil oldu. Bundan sonra ki dönemlerde kongre üyeliği çalışmalarımız devam edecektir.” diye konuştu.

     MALĞAÇ: DOĞRU SPOR, TEMİZ SPOR VE GÜZEL SPORDAN YANAYIZ
     Resmi olarak Beşiktaş Spor kulübünün kongre üyesi olan Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç ise Kdz. Ereğli İlçesi Beşiktaş Taraftarlar Derneği’nin başarılı çalışmalarını takdir ettiğini söyleyerek , “Doğru spor, temiz spor ve güzel spordan yanayız.” dedi. Kendi adına mutlu olduğunu belirten Malğaç, kongre üyeliğinin Beşiktaş camiası adına da hayırlı olmasını diledi. Malğaç şöyle konuştu: “Tarkan Bey ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Gerçek bir spor taraftarı olarak güzel faaliyetlerde bulunuyorlar. Bunlardan biri de gönül verdikleri ve dernek faaliyetlerini yürüttükleri kulübün üyeliklerini arttırmak için çalışıyorlar. Bu alanda gerçekten doğru taraftarlık ruhunu oluşturmak için faaliyetlerde bulunuyorlar. Bizim de zaten yıllardır gönül verdiğimiz renklere Başkan Tarkan Adik’in bir talebi olunca diğer arkadaşlarla birlikte gerekli çalışmayı yaptılar ve üye olduk. Bugün itibari ile kongre kartımızı da aldık. Kongre üyeliğimiz onaylanmış. Beşiktaşımızın ülkede ve dünyada başarılı olmasını temenni eden bir taraftarız. Doğru spor, temiz spor ve güzel spordan yanayız.” dedi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.118.227.69  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
04 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin toplu taşımaya yönelik İstanbul Teknik Üniversitesi ve Çilek Halk Otobüsl..
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır