Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  “Büyümek için birbirimizi kollamaya ihtiyacımız var”
“Büyümek için birbirimizi kollamaya ihtiyacımız var”
 
   

     İftar sonrası bir konuşma yapan Ereğlililer Derneği Başkanı Noyan Keskin, imkanı olan herkesin Ereğli için dişe dokunur işler yapmak zorunda olduğunu söyledi. Derneği Kurucu Başkanı ve Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz da derneği kurulmasındaki amacın Ereğli’de her kesimden insanları bir araya getirip kamunun kaynaklarını Ereğli’ye aktarılması olduğunu söyledi. AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ise küçük balıkların büyük balıklar tarafından her zaman yutulduğunu hatırlatarak, “Büyükşehirler aldı başını gidiyor küçük şehirler giderek küçülüyor. Bizim büyümeye, birbirimizi kollamaya ihtiyacımız var.” dedi.
     Candan hizmetlerin ilçeye kavga ile gelmeyeceğini ifade ederken, şunları kaydetti: “2 yıl 2 ayda neler yapılır bilmiyorum. İlk Kandilli-Ereğli yolundan başladık. Yılan hikâyesine dönen bir yola söz verdik, tuttuğumuzu da sanıyorum. Bir iki ufak sorun var. Organize Sanayi Bölgesi’nde güzel bir yol yaptık. Devasa bir yapı oluyor orada. İnşallah orada trafik sıkışmayacak. İstanbul tarafından gelenler direk şehir içerisine trafik ışıklarına yakalanmadan geçebilecektir. Onu söylemediğimiz halde vaatte bulunmadığımız halde yaptırıyoruz. Bu çünkü Ereğli’nin olmazsa olmazlarındandı. Kepez, Gülüç tarafında üst geçitler yapıldı çünkü orada ciddi kazalar yaşandı. İmam Hatip önünde bir kaza oldu genç bir kızımız kaza geçirdi, kendi çocuğum gibi üzüldüm. Ereğli’ye bir Adliye Sarayı yaptırıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde oradaki Kaymakamlığı da kaldırılsın istiyoruz. Avrupa kentine yakışır bir kent merkezi olmasından yanayız. Yerel yönetimlerin bunu dikkate almalarını arzu ederiz. Bu hizmetlerin hepsi buraya kavga ile gelmez, gelmezdi de. Biz mümkün oldukça kendi işimize baktık, biz ortada şov peşinde olabilirdik ama böyle bir derdimiz yok. Eğitim konusunda meslek yüksek okulu kazandırdık Karadeniz Ereğli’ye aynı zamanda bir tane fakülte geldi.”

 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.117.158.47  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..
27 Nisan 2024
19 Kasım 2023 tarihinde Kdz. Ereğli’nin tarihinde yaşadığı en büyük felakette büyük zarar gören Türk..
27 Nisan 2024
5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na göre hayvan koruma dernek ve vakıflarına üye ya da bu konuda..
26 Nisan 2024
Farklı okullardan lise öğrencilerinin katılacağı KEALMUN’24 konferansı 26-27-28 Nisan tarihinde Kdz...
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır