Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  ERİD yönetimi Mardin’de iftar verdi
ERİD yönetimi Mardin’de iftar verdi
 
   

     Ereğli Sanayici ve İşadamları Derneği (ERİD) yönetimi tarafından her yıl Türkiye’nin farklı bölgelerinde düzenlenen iftarlara bu yıl Mardin Kızıltepe’de devam edildi. Ramazan ayında Mardin’e giden Ereğli Sanayi ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk, Ertan Kocuk, Selçuk İnceoğlu, Yunus Akay, Ercan Turan, Erol Sarı, ERİD danışmanı M. Emin Çolakoğlu ve Genel Sekreter Mehmet Özdemir Mardin halkı ile iftar yemeğinde buluştu. Ankara’dan uçakla Mardin’e giden dernek üyeleri, Kızıltepe Kaymakamlığı ile ortak alanda düzenlenen iftar yemeğinde yemek dağıtımını da gerçekleştirdi. İftar yemeği sonrasında Mardin halkı ile sohbet imkanı da bulan dernek üyeleri, aynı gün ilçeye döndü.
     İftar programı ile ilgili açıklamada bulunan Ereğli İşadamları Derneği Başkanı Abdurrahman Şentürk, şunları söyledi: “Ereğli Sanayici ve İşadamları Derneği olarak daha önce de yurdun değişik yerlerinde iftar programlarına iştirak ediyorduk. Bu sene açılım ve demokratikleşme adına Türkiye’de yapılan bu güzelliğe katkı olsun anlamında Güneydoğu Anadolu’da iftar verme düşüncesi hasıl oldu. Yönetim kurulu olarak karar aldık. Konu ile ilgili olarak Kimse Yok Mu Derneği ile işbirliği yaptık. Mardin Kızıltepe merkezinde Kaymakamlık ile ortaklaşa iftar verebileceğimizi söylediler. Buradan yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla günü birlik programla Ankara’dan uçakla Mardin’e gittik. Burada iftar organizasyonunu gerçekleştirdik. Arkadaşlarımız ile birlikte yemek dağıtımını organize ettik. Oradaki insanlarla hasbihal ettik. Programımız oldukça verimli geçti. Fevkalade yoğun bir katılım oldu. Kızıltepe dediğimiz yer nüfusu oldukça fazla olan bir yer. Bununla birlikte Suriye’deki savaştan kaçan göçmenlerin de fazla olduğu bir yer. Yemek dağıtımında onların da yemeğe iştirak ettiklerini ve uzun kuyrukların oluştuğunu gördük. Biz faydalı olduğu kanaatindeyiz. İnşallah hayırlara vesile olmuştur.”
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.145.105.105  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..
27 Nisan 2024
19 Kasım 2023 tarihinde Kdz. Ereğli’nin tarihinde yaşadığı en büyük felakette büyük zarar gören Türk..
27 Nisan 2024
5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na göre hayvan koruma dernek ve vakıflarına üye ya da bu konuda..
26 Nisan 2024
Farklı okullardan lise öğrencilerinin katılacağı KEALMUN’24 konferansı 26-27-28 Nisan tarihinde Kdz...
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır