Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  İşhanı yangınında mahsur kalan 10 kişi kurtarıldı
İşhanı yangınında mahsur kalan 10 kişi kurtarıldı
 
   

     Gazipaşa Caddesi üzerinde Ay Plaza İşhanı’nın yangın boşluğundaki kartonların tutuşması sonucu dumanlar binayı sardı. İddiaya göre, dershane katından havalandırma boşluğuna sigara izmariti atılması sonucu kartonlar tutuştu. Yangın nedeniyle binayı yoğun duman kapladı. Binanın 6. ve 7. katlarında yoğun dumandan etkilenen dershane görevlileri, Zonguldak Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından uzatılan yangın merdiveniyle kurtarıldı. Olayın şokunu üzerinden atamayan dershane görevlileri, olay yerinde hazır bekletilen 112 Acil Sağlık ambulanslarında tedavi edildi. Bu arada, caddeyi dolduran vatandaşlar, itfaiyenin kurtarma operasyonunu seyretti. Cadde üzerine park edildiği için trafiğin kilitlenmesine neden olan otomobiller, vatandaşlar tarafından kaldırılarak yolun kenarına çekildi. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, havalandırma boşluğunda yanan karton malzemeleri temizledi.
     Olay hakkında bilgi veren İtfaiye Müdür Yardımcısı İsmail Aydın, “Binanın havalandırma boşluğuna konulan kâğıt ve karton gibi yanıcı maddelerin tutuşmasıyla yangın çıkmış. Bunlar henüz bilinmeyen bir nedenle tutuştu. Yoğun dumandan dolayı 8-10 kişiyi yangın merdivenleriyle indirdik. Herhangi bir can kaybı yok, sağlık durumları iyi. Yangının sebebi, duman tahlilinden sonra netlik kazanacak.” dedi. Olay yerine gelerek yetkililerden bilgi alan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir de herhangi bir can ve mal kaybının olmamasının sevindirici olduğunu kaydetti. Bina sahibi olan iş adamı İbrahim Aydoğan ise şunları söyledi: “Tahminime göre sigara izmaritinden kaynaklandı. Bizim kapıcımız yangın boşluğuna karton biriktirmiş. Sanırım dershane katındaki yangın merdiveninde içilen sigaradan kaynaklandı. Daha önce dershane görevlilerine sigara içmeyin diye sürekli ikaz ettim. Ama yine de böyle bir olay yaşandı. Allah’tan verilmiş sadakamız varmış.”
 
 
Yorumlarınız
 
IP   13.58.39.23  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır