Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Utku, çok istediği akülü sandalyeye kavuştu
Utku, çok istediği akülü sandalyeye kavuştu
 
   

     Ramazan ayında 31 mahallede iftar veren Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kocaali Mahallesi’nde verilen iftarda kendisinden akülü sandalye isteyen genç Utku’ya verdiği sözü yerine getirdi. Belediye tarafından alınan akülü sandalyeyi teslim alan genç Utku’nun mutlu olduğu gözlenirken, kendisine bayram öncesi bu mutluluğu yaşatan Posbıyık’a da teşekkür etti. 17 yaşında olan ve kas hastalığı nedeniyle ailesinin yardımı ile ihtiyaçlarını gören Utku’ya sandalyesini teslim eden Posbıyık, daha önce de verilen sözlerin yerine getirilmemesinden dolayı Utku’nun insanlara güveninin kalmadığını, kendisinin verdiği sözü yerine getirmesinden dolayı Utku’nun teşekkür etmesinin kendisi için çok önemli olduğunu kaydetti.
     Posbıyık, “Belediyemizin Kocaali Mahallesi’nde verdiği iftarda tanışmıştık. Kendisi yaşam ihtiyacının karşılanması için bizden yardım istedi. İnsanlara da güvensizdi. Engelliler derneğinden de yardım istemesine rağmen verilmediğini, kandırıldığını ima etmek istedi. Ben de kendisine vatandaşlar arasında ‘Sana söz veriyorum. Halil Posbıyık sözü veriyorum. Bu arabayı sana alacağım’ demiştim. Utku Demirtaş 17 yaşında bir gencimiz. Kas hastası. Hayatının engellerini aşmak istiyor ve arabayla gezmek istiyor. Biz de gereğini yaptık. Kasım ayında 18 yaşına girecek olan Utku’yu bayram öncesinde mutlu edelim dedik. Belediye olarak kendisine otomatik sandalyeyi aldık. Şimdi bana teşekkür ediyor. O günlerde bana güvenmemişti. Şimdi ise teşekkür etmesi beni son derece mutlu etti.” dedi. Genç Utku, kendisine verilen akülü sandalyeye babasının yardımı ile bindirildi. Utku, arabasına bindirildikten sonra Belediye önünde tur attı.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.191.88.249  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır