Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Şehit aileleri ve gazilere ziyaret
Şehit aileleri ve gazilere ziyaret
 
   

     Kaymakam Çay, beraberinde Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Kıdemli Deniz Albay Yalçın Enç, Ereğli Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Engin Özkul, Ereğli Müftüsü Mustafa Erkan, Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin ve Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen ile birlikte, Ereğli merkezindeki ve köylerindeki şehit aileleri, gazi ve gazi yakınlarını evlerinde ziyaret ederek, Ramazan bayramlarını kutladı.
     Ailelere bayram hediyelerinin de verildiği ziyaretlerde, ailelerin ve gazilerin sıkıntılarını dinleyen Çay, ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada, şöyle dedi: “Bilindiği üzere her yıl şehit ailelerimizi ve gazilerimizi, bazı protokol üyelerimizle ve dernek başkanlarımızla birlikte bayramlarda ve sayılı günlerde bir program dahilinde ziyaret etmekteyiz. Bu ziyaretler kapsamında bugün Serintepe’de, Işıklı’da, Toyfanlı ve Yeşilköy’de şehit ve gazilerimizi ziyaret ettik. Şimdiden bayramlarını kutladık. Herhangi bir sıkıntıları olup olmadığını sorduk. Ben bu ailelerimize her şeyi Allah’ın gönüllerine göre vermesini diliyorum. Çünkü bu yavrularımız bizler için şehit ve gazi oldular. Ailelerimize ve gazilerimize Allah’tan uzun ömür diliyorum. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Allah ailelerine sabır versin. Gönüllerince bir Ramazan bayramı geçirsinler. Bu vesileyle Ereğli halkının bayramını da en içten dileklerimle kutluyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar geçirmek üzere hepsine sevgi ve selamlarımı sunuyorum.”
     Ereğli Müftüsü Mustafa Erkan da şehit aileleri ve gazileri ziyareti üzerlerinde bir görev olarak gördüklerini belirterek, “Bu görevi her yıl aksatmadan yerine getirmeye gayret ediyoruz. Üzerinde yaşadığımız vatanımızı, şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bütün şehitlerimize rahmet diliyorum, Allah’tan onların şefaatine nail olmamızı diliyorum.” dedi. Ziyaretler kapsamında; şehit Engin Sezer’in Serintepe Köyü’ndeki ailesi, gazi Hikmet Tetik’in Ormanlı’daki evi, gazi Orhan Cebeci ve Birol Temel’in Yeşilköy’deki evleri, gazi Nazım Kaya’nın Toyfanlı Köyü’ndeki evi, şehit Asım Çömeten’in Işıklı Köyü’ndeki evi, Ereğli merkezde ise gazi Halim Yaman, Hasan Şenel, Necmettin Yavuz ve şehit İlhan Demiray’ın evleri ziyaret edildi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.217.108.11  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır