Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Makam aracı elden gidince…
Makam aracı elden gidince…
 
   

     Kdz. Ereğli’ye bağlı Ormanlı belde Belediyesi’nden 2008 yılında emekli olan ve tazminatı alamayan iki işçi belediyeyi mahkemeye vermiş, mahkeme, aldığı karar ile başkanın makam aracı başta olmak üzere belediyeye ait diğer 6 araca haciz koydurmuştu. Cuma günü şehir merkezine doktora gelen AKP’li Belediye Başkanı Yaşar Sever’in makam aracı, beldeye dönmek üzereyken polisler tarafından bağlanmıştı. Sever, aracının bağlanmasının ardından beldeden şehir merkezine arkadaşlarının arabası ile gelirken, belde içinde işlerini halletmek için ilginç bir yöntem buldu. Kendisine ait olan ATV tipi motosikleti işlerini halletmek için kullanmaya başlayan Sever, makam aracını geri almak için de başvuru yaptığını söyledi. Sever, şöyle dedi: “Ben Cuma günü diş doktoruna gelmiştim. Orada küçük bir operasyon geçirdim. Aracın başında iki polis vardı. Aracı çalıştırmaya kalktım. Bana araca el koyduklarını, icra olduğunu, anons edildiğini söylediler. Araca el koydular. Bunun sebebi de bizden daha önce emekli olan arkadaşlar var. Tazminatları ile ilgili olarak dava etmişler. Recep Odabaşı diye bir arkadaşın avukatı tarafından yapılan hesaplarında 80 bin lira alacağı olduğu görülüyor. Biz de aracımızı serbest bıraktırmak için gerekli mercilere başvurduk.”
     Şu anda aracı olmadığını ve kendisine ait olan ATV tipi motosikleti belde içinde kullandığını kaydeden Sever, “Şu anda aracım yok. Belde içinde kendime ait olan ATV tipi motosikletle gidip geliyorum. Yaya kaldık yani.” dedi.

İlgili Haber:

 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.129.19.251  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır