Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Beşiktaşlılar bu yıl 50 çocuğu sünnet ettirecek
Beşiktaşlılar bu yıl 50 çocuğu sünnet ettirecek
 
   

     Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği tarafından geçtiğimiz yıl başlanan ve geleneksel hale getirilmesi planlanan sünnet şöleninin ikincisi için hazırlıklar devam ediyor. 33 çocuğun sünnet ettirilmesi ile başlayan sosyal sorumluluk projesinde dernek yönetiminin bu yılki hedefinin ise 50 olduğu ifade edilirken, sünnet ettirilecek çocukların da giysilerinin hazırlandığı kaydedildi.
     Siyah beyaz renklerden oluşan sünnet kıyafetlerini şölenden önce çocuklara teslim edeceklerini ifade eden Dernek Başkanı Tarkan Adik, geçtiğimiz yıl yaptıkları gibi bu yıl da gerçekten ihtiyacı olan aileleri yerinde tespit ederek kayıtları yaptıklarını söyledi. Sünnet şöleninin 31 Ağustos Cumartesi günü Amfi Tiyatro’da yapılacağını dile getiren Adik, şunları kaydetti: “Geçen yıl 33 çocukla başlamıştık. Bu yıl hedefimizi biraz daha yükselttik. 50’ye yakın çocuğumuzu sünnet ettireceğiz. İhtiyaç sahiplerini bulup tespit edip onlarla birebir diyaloga girip beraber çalışıyoruz. Bu yıl da geniş çaplı bir araştırma yaptık. 31 Ağustos akşamı saat 17.30’da Amfi Tiyatro’da başlayacak. Çocuklarımızı ilk olarak davul zurna eşliğinde belediyemizin traktörü ile gezdireceğiz. Daha sonra Amfi Tiyatro’da etkinlik hazırladık. Palyaçolar, çizgi film karakterleri ile birlikte. Mevlid-i Şerif okutturacağız. Büyük pastamız kesilecek. Bin kişilik yemek dağıtılacak. Çocuklarımıza hediyeleri verip güzel bir eğlencenin ardından etkinliğimizi noktalayacağız. Bu etkinliğe katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Ereğli halkının da bizleri 31 Ağustos akşamı yalnız bırakmamalarını istiyorum.”
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.19.56.114  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..
27 Nisan 2024
19 Kasım 2023 tarihinde Kdz. Ereğli’nin tarihinde yaşadığı en büyük felakette büyük zarar gören Türk..
27 Nisan 2024
5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na göre hayvan koruma dernek ve vakıflarına üye ya da bu konuda..
26 Nisan 2024
Farklı okullardan lise öğrencilerinin katılacağı KEALMUN’24 konferansı 26-27-28 Nisan tarihinde Kdz...
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır