Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Patpat 50 metrelik uçurumdan yuvarlandı
Patpat 50 metrelik uçurumdan yuvarlandı
 
   

     Kaza dün saat 18.30 sıralarında Alaplı ilçesine bağlı Kabalar Köyü Dereler Mevkii’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre patpat olarak adlandırılan tarım aletiyle eşi Lütfiye (36) çocukları Kadir Umut (11) ve Enes (14) ile birlikte fındık tarlasından dönen sürücü İbrahim Yaman (39) direksiyon hakimiyetini kaybederek 50 metrelik yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Kaza sonrasında diğer araç sürücülerin haber verdiği sağlık ve Jandarma ekipleri patpatta bulunan Lütfiye Yaman, Kadir Umut Yaman ve Enes Yaman’ı uçurumdan çıkararak ambulansa taşıdı. Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Patpat sürücüsü İbrahim Yaman’ın ise olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Kazayı haber alan Yaman ailesi ve yakınları hastaneye akın etti. İbrahim Yaman’ın ölüm haberi alan aile fertleri ve yakınları ise göz yaşlarına boğuldu. Hastane önünde toplanan kalabalık ağıtları ise yürekleri dağladı.
     Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Lütfiye Yaman ve oğlu Kadir Umut Yaman Ereğli Devlet Hastanesi acil servisinde yapılan ilk müdahalenin ardından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Enes Yaman´ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaman ailesinin yakınları, hastane çıkışında Enes Yaman ile görüştüklerini ve Enes’in, karşı yönden gelen otomobilin virajı dar aldığını ve babasının otomobile çarpmamak için direksiyonu kırmasının ardından uçuruma yuvarlandıklarını söylediğini kaydetti. Jandarma konuyla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Ereğli ilçesinde önceki gün de bir minibüsün, yolda hatalı dönüş yapan patpata çarpması sonucu 2 kişi ölmüş, 3 kişi de yaralanmıştı.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.225.35.81  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır