Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Beşiktaşlılar 40 çocuğu sünnet ettirdi
Beşiktaşlılar 40 çocuğu sünnet ettirdi
 
   

     Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen sünnet şöleni, dernek binası önünde başladı. Ereğli Belediyesi’nin traktörü ile şehir turu yapan çocuklar, turun ardından hazırlıkların yapıldığı Amfi Tiyatroya geldi. Ailelerin ve davetlilerin alkışları ile sahneye çıkan çocuklar, erkekliğe ilk adımlarını atmanın sevinci ile sevdiklerine el salladı. Etkinliğe, Alaplı Kaymakamı ve aynı zamanda Beşiktaş Kongre Üyesi Yıldıray Malğaç, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, CHP ilçe yönetimi ve davetliler katıldı.
     Açılış konuşmasını yapan Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, 40 çocuğu sünnet ettirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Adik, “2 yıldan bu yana sünnet şöleni yapıyoruz. Gerçekten çok zahmetli bir iş. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bugün burada 40 çocuğumuzun sünnet şöleninde bir araya geldik. Bugün sünnetleri gören ailelerin damatlıklarını da görmelerini temenni ediyorum.” dedi. Adik’ten sonra sahneye davet edilen Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Ereğli halkının Tarkan Adik gibi bir başkanları olduğu için çok şanslı olduklarını söyledi. Çimenoğlu, “Biz belediye olarak onun hızına yetişemiyoruz. Her zaman onun yanında ve destekçisi olacağız.” diye konuştu. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ise şunları söyledi: “Gerçekten Beşiktaş Taraftarları Derneği Ereğli’de bir vizyon. Bütün derneklere öncülük yapan, onları harekete geçiren çalışmaları ve birlik beraberlikleriyle sosyal olaylarda oluşları ile alkışlanacak bir dernek gerçekten. Yaptıkları bu çalışmalardan dolayı kendilerini tebrik ediyorum.”
     Etkinliğin son konuşmasını Alaplı Kaymakamı aynı zamanda Beşiktaş Kongre Üyesi Yıldıray Malğaç yaptı. Malğaç, “Tanışma fırsatı bulduğum Beşiktaş Taraftarları Derneği üyeleriyle 1 yıldır çok güzel bir çalışma ortamı yakaladık. Kendileri her sosyal etkinlikte toplumun sorunları konusunda rol almaya çalışıyorlar. Güzel işlere imza atıyorlar. Bugünkü bu etkinlik de bunlardan bir tanesi.” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından sünnet duası yapıldı. Duanın ardından sahneye çıkarılan çocuklar, müzik eşliğinde aileleri ile hoşça vakit geçirdi. Sünnet pastasının kesilmesinin ardından çocuklara bisiklet, futbol topu ve saatten oluşan hediyeleri protokol üyeleri tarafından verildi. Sünnet şöleninde ayrıca davetlilere yemek ikram edildi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.218.70.93  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır