Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Sesli: AK Parti’den aday olursam seçimi alırım
Sesli: AK Parti’den aday olursam seçimi alırım
 
   

     Seçim bürosunda basın toplantısı düzenleyen eski Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, Yerel Seçim öncesinde seçim çalışmalarına hız verdiğini belirterek, şöyle dedi: “Merkezdeki 31 mahallede ekip oluşturduk. 4 yıldır bugünler için hazırlanıyorum. 2009’da çıktığım yolda 2014’te yapılacak mahalli seçimlerde, o günkü değişimi her zaman tekrarladığım gibi bugün de tekrarlıyorum. Ben, ‘belediye başkanlığına adayım, aday olacağıma da inanıyorum’ demiştim. Tabi ki süreçte önce aday adaylığı sonra adaylık olur. Tabi ki ben de AK Parti’den aday adayı olacağım. ‘Adayım’ dememin sebebi ise Ereğli halkının bana gösterdiği teveccühe güvenmemden dolayıdır. Bugün yine ısrarlıyım. Belki birçok aday adayı arkadaşımız çıkacak. Hepsi de sevip, saydığımız insanlar olacak. Ama ben iddia ediyorum ki onların önünde adaylık ipini göğüsleyeceğim. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bugün seçim otobüsünü hizmete koyduk. Seçimlere 2 ay kala sürede 2 otobüsü daha hizmete sokacağız. Ekibimizle beraber ilçede hayata geçireceğimiz projeler hazırlıyoruz. Çok donanımlı bir araçla projelerimizi led ekranlarla vasıtasıyla halkımızın beğenisine sunacağız.”
     Sesli, mevcut Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a şu ana kadar yaptığı hizmetler için de teşekkür ederek şunları ifade etti: “Bizim hedefimiz ilçede yapılanları değil, yapılmayanlar için yola çıktık. AK Parti’nin adayı olursam seçimi alacağıma inanıyorum. Şu anda Ereğli Belediyesi’nde 20 yıldır belediye başkanlığı yapmış güçlü bir belediye başkanı var. 4 dönemdir demek ki halk istedi ki belediye başkanlığı yapıyor. Ben burada, yeni ve köklü değişim sloganıyla çıkmamızın nedeni de bu. Şu anki belediye başkanına ‘yeter’ diyoruz. Biz, daha başarılı ve güzel işler yapacağız diye yola çıktık. Yine iddia ediyorum ki, yapılacak seçimlerde ya mevcut belediye başkanı devam eder, ya da biz belediye başkanı oluruz.”
 
 
Yorumlarınız
 » akp ye güvenipte oy almaya çalışma.kendine güveniyorsan çık ortaya bağımsız aday olda boyunun ölçüsünü al.halil bey %1 lik partideyken %60 almıştı hatırlarsan.sizde onun sayesinde meclis üyesi olmuştunuz. -   ayşe koca / 03 Eylül 2013- 12:38
 
IP   3.129.210.17  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır