Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  EreğliBülteni’nin kuruluşunun birinci yıldönümü
EreğliBülteni’nin kuruluşunun birinci yıldönümü
 
   

     EreğliBülteni, 10 Eylül 2012 Pazartesi günü okurlarla buluşmuştu. Bugünse, ilk yayın yılını geride bırakarak, ikinci yılına adımladı. Bu bir yıl içerisinde, günlük-aylık ve yıllık okur sayısı hedeflerimizi yakaladığımız gibi, bu hedefleri aştığımızı da söyleyebiliriz.
     Gazetecilerin ve basın kuruluşlarının bir bir susturulmaya çalışıldığı bu dönemde, yolumuzun ve elbette işimizin de zorlu olacağını kabul ederek başlamıştık.
     Çünkü varlığımızın nedenlerinden birisi de, tam olarak bu idi…
     Her zamankinden daha fazla okumaya, her zamankinden daha sorgulamaya, her zamankinden daha fazla konuşmaya ve yazmaya gereksinim duyduğumuza inanarak yola çıkmıştık.
     Basılı gazete ya da dergi gibi düşüncelerimizi beklemeye alarak, tüm enerjimizi internet gazetemiz üzerinde yoğunlaştırdık. Öncelediğimiz ‘bilgiyi bir an önce okura ulaştırmak’ ve ‘daha fazla üretmek’ti çünkü…
     Bununla birlikte, hem farklı haber ve röportajlar sunmak, hem de haberlerimizin büyük bölümünü görüntülerle desteklemek için çaba gösterdik.
     Daha ilk yılımızda, EreğliBülteni’nin okurları ve Zonguldak halkına bir hizmeti olarak, ülkemizin önemli gazeteci-yazarlarından Soner Yalçın’ın onur konuğu olarak katıldığı bir söyleşi-imza günü etkinliği düzenledik.
     Geride bıraktığımız bir yılda EreğliBülteni, Zonguldak’ta ve Ereğli’de yaşayanların, doğru ve tarafsız biçimde yer verilen haber-yorum ve röportajları izleyebilecekleri bir platform olarak benimsendi.
     Bunu, okurlarımızdan bizlere ulaşan mesajlar ve izleyici sayımızın gün be gün artmasına dayanarak, rahatça söyleyebiliyoruz.
     EreğliBülteni’ni, Zonguldak’tan, Ereğli’den ve ülkenin dört bir yanından takip eden okurlarımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz.

     EreğliBülteni,
     hiçbir ticari, siyasi ve dini örgüt ve kuruluşla bağı olmayan,
     gerçek anlamda bağımsız bir yayın organı olarak doğdu.

     Bu kimliğini koruyarak,
     halktan, Cumhuriyet’in kazanımlarından, özgürlüklerden ve demokrasiden yana yayın politikasıyla,
     büyüyerek, güçlenerek ve kendisini sürekli yenileyerek yoluna devam edecek…
 
 
Yorumlarınız
 » Bir yıllık yayın hayatında bir çok özel haberi senin sitenden okudum. Çok başarılı bir yıl geride bıraktın.. İnşallah uzun yıllar başarılı yayın hayatın olur. başarılar diliyorum.. Kolay gelsin. Her zaman yanındayız.. -   Doğan Bostancı / 10 Eylül 2013- 17:35
 » Basın Yayın İlkelerine harfiyen uyan tek basın kuruluşu sizsiniz. Sizin yeriniz Kdz. Ereğli değil ; buraya fazla geliyorsunuz. Görevinizi Ankara´da devam ettirmenizi gönülden diliyorum. Yolunuz açık olsun. -   MÜHENDİS / 10 Eylül 2013- 13:23
 » evet 1 yılı geride bıraktık daha nice güzelyıllara inşallah. böyle objektif tarafsız ve ilkeli yayın hayatına devam edeceğinize olan inancım tamdır.sizi kutlar başarılarınızın devamını diliyorum.selam ve dua ile -   celal yıldız / 10 Eylül 2013- 10:26
 
IP   18.118.30.253  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır