Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Yardım eden sürücünün annesine çarptığını sanınca…
Yardım eden sürücünün annesine çarptığını sanınca…
 
   

     Alınan bilgiye göre, bugün saat 15.20 sıralarında Devrim Bulvarı’nda meydana gelen olayda, Hanife Cebir (67) isimli kadın yolun karşısına geçmek isterken bir anda yere yığıldı. İddiaya göre, yaşlı kadının yere düştüğünü gören 67 TV 532 plakalı otomobil sürücüsü Gökhan Yıldız (25) ve ailesi araçlarından inerek çevredeki vatandaşlarla birlikte yardıma koştu. Kadına yakınlardaki bir pastaneden sandalye getirildi. Bir süre sandalyede bekletilen yaşlı kadın için ambulans istendi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Hanife Cebir, çevredekilerin de yardımı ile ambulansa taşındı. Bu sırada Hanife Cebir’in oğlu olduğu öğrenilen Caner Cebir’in (25), otomobili ile annesine vurduğunu zannettiği sürücü Gökhan Yıldız’a yumruk attığı öne sürüldü. Araya giren polisler kavgayı büyümeden önlemeye çalıştı. Kavga sonrası sürücünün burnunun kanadığı görüldü. Caner Cebir çevredekiler tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.
     Gökhan Yıldız’ın ailesi, otomobil ile yaşlı kadına vurmadıklarını iddia ederek, yardım etmek üzere durduklarını söyleyip Caner Cebir’e tepkisini dile getirdi. Gökhan Yıldız’a vuran şahsın yakalanmasını isteyen aileyi polis sakinleştirmeye çalıştı. Polisler, tarafları ilk olarak hastaneye, ardından Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Hastaneye kaldırılan ve buradaki muayenede sol kalçasının kırık olduğu anlaşılan Hanife Cebir, hastane polisine verdiği ilk ifadesinde, kendisinin otomobilin arka kısmına çarparak yere düştüğünü söylediği ileri sürüldü. Yaşlı kadın Ereğli Devlet Hastanesi ortopedi servisinde tedavi altına alındı. Darp edilen sürücü Gökhan Yıldız’ın da hastaneden darp edildiğine dair rapor alarak Emniyet Müdürlüğü’ne gittiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.138.204.208  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır