Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Sanayi Sitesi esnafından Posbıyık’a hem teşekkür hem eleştiri
Sanayi Sitesi esnafından Posbıyık’a hem teşekkür hem eleştiri
 
   

     Kışla Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Mehmet Peker, Sanayi Sitesi’nin asfaltlanmasından dolayı Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a teşekkür etti. Posbıyık ise konuşmasında, asfalt çalışması için ön hazırlıkların yapıldığını ve 150 hurda aracın Sanayi Sitesi’nden kaldırılmasının ardından asfaltlama çalışmasının da tamamlandığını söyledi. Posbıyık’ın konuşmasının ardından söz alan esnaflardan Namık Durak, Sanayi Sitesi’nin 7 yıldır hizmet görmediğini ve diğer mahallelerden gelen sel sularının Sanayi Sitesi’ndeki birçok esnafı mağdur ettiğini söyledi.
     Sanayi Sitesi içerisinde yapılan caminin tapusu için de 9 aydır Belediyeye ruhsat için gittiklerini ifade eden Durak, şöyle dedi: “Ben belki bir defa kendim için bir şey istedim. O sizinle benim aramda olan bir konuydu. Ama maalesef bu Sanayi’ye hizmet veremediniz. Bu Sanayi sizin tekelinizde 7 sene sel felaketine uğradı. Hiç gelip Sanayi esnafına bu sel sularının nerden geldiğinizi sordunuz mu? Doruk’tan, İnallı’dan, Yarma’dan gelen sel suları Sanayi’nin içine girdi. Bu vatandaşların zararlarını kim karşıladı? Hiç kimse. Asfalt yapmak, Allah razı olsun güzel bir şey. Ama bunu yapmak zorundasınız. Belediyenin önü de Sanayi gibi delik deşik olsaydı ben size çok hak verirdim. 9 aydır ruhsat vereceğiz, buranın tapusunu vereceğiz diyerek belediyeyi su yolu yaptım. Bugün öğrendim ki imar müdürlüğünde ruhsat veren arkadaş, caminin belediye tapusu içerisinde olduğunu ve tapusunun belediyeye çıkacağını söyledi. Bu topluma söyleyebiliyor musunuz ki bu cami Sanayi Sitesi’nin öz ve öz malıdır? Bu müjdeyi verebiliyorsanız ne mutlu. Geri kalan her şeye silgi çekeceğim. Burada çekilen fotoğraflar ve konuşulanlar burada kalıyor. Basın bunu bilsin. Demokrasi budur.”
     Durak’ın konuşmasının ardından Posbıyık, “Ben sizinle konuşmak için gelmedim. Pide yemeye geldim. Konuşmanı yap. Ondan sonra ben de cevap vereyim. Ben senin için gelmem zaten. Zamanım yok. Hepinize en derin saygılarımı sevgilerimi sunuyorum. Hayırlı olsun diliyorum. Yapılacak olan hizmetleri biz nasıl yapacağımızı biliriz. Kanun ve yasalar neyi emrediyorsa ona göre öyle salvo atışlara da prim vermeyiz. Vız gelir tırıs gider. Biz doğruları yapmaya devam edeceğiz. Hepinize saygılar sunuyorum.” diyerek alandan ayrılmak istedi. Posbıyık’ın arabasına bindiği sırada esnaf Namık Durak bir kez daha caminin tapusu için Posbıyık’tan söz vermesini istedi. Posbıyık’ın Sanayi Sitesi’nden ayrılmasıyla program sona erdi.

Bu haber ile ilgili fotoğraflar
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.119.133.96  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır