Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Tetiker’den ‘Beyaz Sayfa’ göndermesi!
Tetiker’den ‘Beyaz Sayfa’ göndermesi!
 
   

     Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, beraberindeki Belediye Meclis üyeleriyle birlikte TSO Başkanı Yaşar Tetiker ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette Posbıyık, Tetiker’e ve Yönetim Kurulu üyelerine başarılar diledi. Posbıyık, “Ereğli’de 95’li yıllarda yaptığımız mücadeleyi tekrar ortaya koymalıyız. Kişisel hesapları bırakarak bütün partiler bir araya gelip taleplerimizi hükümete iletmeliyiz. Biz bunları başardık. Bakan’a gittiğimizde Başbakan’a gittiğimizde Ereğli’deki birlik ve beraberlik bütün kapıları açar. Herkesin birbirine yardımcı olması lazım. Tabi ki vekillerimizin de bize liderlik etmesi gerekli. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum. Ereğli için birlik ve beraberliğimizi sürdürelim.” dedi.
     Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker ise, ilçedeki Organize Sanayi Bölgesi’nin dolduğunu ve ikinci OSB kurmak istediklerini belirterek, şunları kaydetti: “ERDEMİR’e bağımlı olmaktan kurtulmalıyız. Bundan başka çaremiz yok. Yeni sanayi bölgeleri oluşturmalıyız. ERDEMİR özelleştikten sonra bizi zorluyor. Başkan beni en iyi sen bilirsin. Bizim sözümüzde dönmek yoktur. Biz birbirimizle bugün Ereğli için tartışırız. Yarın kol kola gireriz sarılırız. Ereğli menfaatleri bizin için önemli. Sizin desteğiniz bize ne kadarsa bizim desteğimiz size ondan fazladır. Bunu da böyle bilin. Biz sözümüzden dönmeyiz. Et tırnak gibi bir araya gelip Ereğli için mücadele edeceğiz. Ereğli’de birileri beyaz sayfa açmaya kalkıyor. Ben lafımı esirgemem. Ereğli için kavga etmiş de olsak. Ereğli’de beyaz sayfayı Halil Posbıyık açmıştır. Belediyeciliği en iyi sen bilirsin, bizim işimizi biz biliriz. Yapılan hizmetleri görmezden gelmek de olmaz. Bizim için önemli olan Ereğli için yaptığımız mücadeledir.”
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 » İrfan Bey e selamlar la -   Özkan Öz / 11 Ekim 2013- 20:17
 
IP   3.138.122.4  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır