Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  “Biz söyleyince eleştiriyorlardı ama…”
“Biz söyleyince eleştiriyorlardı ama…”
 
   

     Posbıyık, Turizm Medya Yayın Grubu tarafından düzenlenen, Ace of M.I.C.E Toplantı, Kongre ve Etkinlik Ödülleri töreninin, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildiğini, törende, “En İyi Belediye Festivali” alanında üç festivalden birisi olarak finale kalan Kdz. Ereğli Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin, oylamada diğer iki rakibini geride bırakarak ödül aldığını anımsattı. Kendisinin sık sık dile getirdiği “Türkiye’nin en iyi festivalini yapıyoruz” söyleminin zaman zaman eleştirildiğini de ifade eden Posbıyık, ancak bu ödülle Kdz. Ereğli Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nin Türkiye’nin en iyi festivali olduğunun tescil edildiğini söyledi.
     Posbıyık, şunları kaydetti: “Haliç Kongre Merkezi’nde 3 bin 500 davetli huzurunda gerçekleştirildi. Daha önceden binin üzerinde belediye müracaat yaptı. İlk olarak bu konuda uzman, 54 kişilik profesörler grubu 3 gün boyunca toplantılar yaptı. Bin belediyeden yapılan elemede 3 belediyeye düştü. Finalist olarak bizi davet ettiler, Şişli Belediyesi ve Akhisar Belediyesi Nasrettin Hoca Festivalleri diye. Biz gittik. Orada ayrıca bir oylama yapıldı. Oylama yapılacağını duyunca biz bu işin bizim için yattığını düşündük. İstanbul’da yapılıyor. Biz buradan fazla kişi ile gitmemiştik. Salonun içinde tek düğmeye basmak sureti ile oylama yapılıyordu. Şişli Belediyesi çok güçlü gelmişti salona. Biz eksik kaldık o konuda. Bize çok büyük teveccüh gösterildi. Ereğli festivalinin afişleri çıktığı sırada çok büyük bir alkış koptu. Şişli Belediyesi ile çok çekiştik. En son yüzde 42’ye yüzde 46 ile biz kazandık. Biz birinci geleceğimizi beklemiyorduk. Çünkü İstanbul ağırlıklı olduğu için Ereğli taşrada bir ilçe yani. İnanılmaz bir galibiyet aldık. Tabi ki en çok hoşumuza giden de salonda kimse yok diyorduk ama Ereğli’den o kadar eğitimli insan var ki, şaşkına döndük. Annesi ve babasını tanıdığımız insanların çocukları oradaydı. Başkanım diyerek yanımıza geldiler. Gurur duyduk. Şu anda Türkiye’nin en büyük festivali olduğunu biz söylüyorduk. Bizi tenkit edip aleyhte laflar söylüyorlardı. En azından Türkiye’nin en büyük festivali olduğu tescillenmiş oldu. Resmi kayıtlara girmiş oldu.”

İlgili Haberler:


 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.135.183.89  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır