Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Cumhuriyet Bayramı töreninde CHP çelengi alana alınmadı
Cumhuriyet Bayramı töreninde CHP çelengi alana alınmadı
 
   

     29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Ereğli’de Atatürk Anıtı önünde resmi tören düzenlendi. Tören öncesinde protokol üyeleri başta olmak üzere siyasi parti yetkilileri, sivil toplum kuruluşları, daire müdürleri ve çalışanlar başta olmak üzere vatandaşlar yerlerini aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sırasıyla Kaymakamlık, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı ile Ereğli Belediye Başkanlığı çelenkleri anıta konuldu. Tören öncesinde parti binasında toplanan Cumhuriyet Halk Partililer, toplu olarak geldikleri tören alanına çelenkleri ile girmek istedi. Ancak resmi tören sırasında anıta siyasi parti çelenk konulmayacağının söylenmesi üzerine partililer çelengi anıt dışında bırakarak tören alanına girdi. Resmi törenin sona ermesinin ardından CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ile birlikte anıt önüne alkışlarla gelen partililer, çelengi anıta sundu. ‘Dağ başını duman almış’ marşını söyleyen partililer, ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sloganını attı.
     Anıt önünde açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, “Biraz önce Cumhuriyetimizin 90. yılı bir buçuk dakika süren resmi programla fiyasko ile sona erdirilmek istendi. Ama Cumhuriyetçi, Atatürkçü, devrimci güçler Cumhuriyet’e ve Cumhuriyet’in değerlerine, Atatürk’e bugün olduğu gibi, geçmişte olduğu gibi yarın da hep birlikte omuz omuza sahip çıkma cesaretini gösteriyoruz, göstereceğiz. Bundan bizi hiç bir güç alı koyamayacak. Biz hiç kimse ile cebelleşmek istemiyoruz. Hiç kimse ile kavga etmek istemiyoruz. Ancak Cumhuriyet değerlerine de saygı gösterilmesini istiyoruz. Cumhuriyet Bayramı’nda, Cumhuriyet’in 90. yılında Cumhuriyet’i kuran parti çelenk koyamıyorsa lanet olsun öyle kutlamalara diyoruz. Böyle yasakları tanımıyoruz.” dedi. Yapılan konuşmanın ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Özgen Elmasay’ın kağıttan okuduğu ‘Andımız’ı okuyan partililer, ofis yolu üzerine bulunan araçlarına parti tarafından dağıtılan Mustafa Kemal Atatürk imzalı etiketleri yapıştırdıktan sonra olaysız şekilde dağıldı.
Bu haber ile ilgili fotoğraflar
 
 
Yorumlarınız
 » ATATÜRK YAŞASAYDI, BU CHP´LİLERİ CHP´DEN KESİN İHRAÇ EDERDİ...!!!

ATATÜRK BUGÜN YAŞASAYDI BU CHP´LİLERİ KURMUŞ OLDUĞU CHP´DEN KESİN İHRAÇ EDERDİ. CHP´Yİ İKTİDARA TAŞIYACAK POLİTİKA, STRATEJİ VE VİZYONER PROJELER ÜRETEREK HALKIN TEVECCÜHÜNÜ KAZANMAK YERİNE SLOGAN VE EYLEM ÜRETMEYİ BİR BECERİ SANAN KİŞİLERİ CHP´DE BİR DAKİKA BİLE TUTMAZDI. İÇİ BOŞ SLOGAN VE EYLEMLERLE İKTİDAR OLUNDUĞU, HALKIN TEVECCÜHÜNÜN KAZANILDIĞI NEREDE GÖRÜLMÜŞ. TÜRKİYE´DE UZUN ZAMANDIR "TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK" SLOGANINI DUYMAMIŞTIM. BANA YENİDEN DUYURDUKLARI İÇİN BU CHP´LİLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ÇOK ÖZLEMİŞTİM??? DOĞRUSU. BAŞKA BİR YERDE DUYMA ŞANSIM OLMAYABİLİRDİ. KENDİLERİNE ÇOK MÜTEŞEKKİRİM...!!! SÜREKLİ MUHALEFET PARTİSİ (SMP) CHP BU KAFADA OLDUĞU MÜDDETÇE AK PARTİ SÜREKLİ İKTİDARDIR. BUNU GÖRMEK İÇİN MÜNECCİM OLMAYA DA GEREK YOKTUR.

SLOGANCI VE EYLEMCİ CHP’LİLER; CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU M. KEMAL ATATÜRK’ÜN BİZE MİRAS BIRAKTIĞI ÜLKEMİZİ MUASSIR MEDENİYETLER SEVİYESİNE ÇIKARACAK, CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIYACAK, MEVCUT İKTİDARA ALTERNATİF OLABİLECEK, HALKIN TEVECCÜHÜNE MAZHAR OLACAK POLİTİKA, STRATEJİ VE VİZYONER PROJELERE ODAKLANSALAR ÇOK DAHA İYİ ATATÜRKÇÜ OLACAKLAR DÜŞÜNCESİNDEYİM. ÇAĞDAŞ DEMOKRASİNİN GEREĞİ OLARAK, BU HALKIN İKTİDAR ALTERNATİFİ MUHALEFET PARTİLERİNE DE İHTİYACI VARDIR. İÇİ BOŞ SÖYLEM VE EYLEMLERLE, BU HALKI MEVCUT İKTİDARA ALTERNATİFSİZ BIRAKMAK, TEK PARTİ İKTİDARLARINA MAHKÛM ETMEK BU HALKA İHANETTİR, BU HALKA ZULÜMDÜR. BU HALKA YAPILABİLECEK EN BÜYÜK KÖTÜLÜKTÜR.

TÜM EREĞLİ BÜLTENİ CAMİASININ VE OKURLARININ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN.

SAYGILARIMLA

https://twitter.com/unalsavas60
https://www.facebook.com/#!/unal.savas.56
Ünal SAVAŞ – Kalite gönüllüsü, Quality volunteer
“Kalite formalite değildir.” “Quality is not a formality.”
-   Ünal Savaş / 29 Ekim 2013- 21:16
 
IP   3.138.174.174  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır