Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Ereğli’de Cumhuriyet Bayramı törenlerine yoğun ilgi
Ereğli’de Cumhuriyet Bayramı törenlerine yoğun ilgi
 
   

     Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, beraberinde Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Dz. Kıdemli Albay Yalçın Enç, Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Temel ile birlikte, ilçedeki askeri ve sivil erkan, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşların Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını kabul etti. Kutlamaların Sahil Bulvarında gerçekleştirilen bölümünde Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Yalçın Enç ve Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı. Ardından, tören alanında bulunan binlerce kişi bir ağızdan İstiklal Marşı’nı seslendirdi. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasında, Cumhuriyetin 90. yılını büyük bir coşku ile kutlandığını belirtti.
     İlçedeki çeşitli okullardan öğrenciler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı şiirler okudu. Bayram dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam İbrahim Çay ve protokol üyeleri tarafından verildi. Ereğli Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nca Ege Yöresi folklor gösterisi gerçekleştirildi. Tören Komutanı Yasin Küçükkılıç yönetiminde, TED Koleji Özel Lisesi Armoni Bandosu eşliğinde gerçekleştirilen geçit törenine ilçedeki okullardan öğretmen ve öğrenciler, şehit yakınları, gaziler, askeri birlikler, Erdemir çalışanları izci grupları katıldı. Ellerinde şehitlerin resimleriyle törene katılan şehit aileleri ile muharip gazi derneği temsilcileri tören alanındaki vatandaşların yoğun alkışları ve tezahüratları ile selamlandı.
Bu haber ile ilgili fotoğraflar
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.139.238.76  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır