Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Şansal Büyüka ve Tümer Metin BEÜ’nün konuğuydu
Şansal Büyüka ve Tümer Metin BEÜ’nün konuğuydu
 
   

     Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşide, öğrenciler ve davetlilerin oluşturduğu kalabalık bir izleyici topluluğunun alkışları arasında salona giren Büyüka ve Metin, gördükleri ilgi karşısında duygusal anlar yaşadılar. Salonda yer bulamayan öğrenciler ve davetliler ise söyleşiyi sonuna dek ayakta izlediler. Büyüka ve Metin, “Spor basınının duayeni, heyecanı ve coşkuyu sükûnetle ifade eden adam, Şansal Büyüka ve oynadığı tüm takımların gözbebeği, Zonguldak’ın yetiştirdiği büyük bir yetenek, Tümer Metin” anonsu ile sahneye davet edildiler.
     Söyleşide ilk sözü, Zonguldak’la ilgili hatıralarından kesitler sunarak konuşmaya başlayan Şansal Büyüka aldı. Zonguldakspor’un birinci ligde oynadığı dönemlerde Zonguldak’a çok sık geldiğini söyleyen Büyüka, şehrin kendisinde farklı bir hüzün yarattığını ifade etti. Tümer Metin ise kendisini misafir olarak görmediğini, bu şehirde yetişen bir sporcu olarak, Şansal Büyüka’yı hemşehrileri ile buluşturmaktan büyük onur duyduğunu söyledi. Büyüka ve Metin konuşmalarının ardından izleyicilerin sorunlarına yanıt verdiler. Soru-cevap şeklinde geçen programda öğrenciler ve davetliler Şansal Büyüka ve Tümer Metin’e birbirinden ilginç sorular yönelttiler. İzleyiciler arasında yer alan minik Yiğit Ali, sorduğu sorular ve yorumları ile söyleşinin ilgi odağı oldu. Minik hayranını sahneye davet ederek bir süre sohbet eden Tümer Metin, Yiğit Ali’yi LİG TV ekranlarından yayınlanan “Pazartesi Gecesi Futbolu” adlı programına davet etti. Söyleşinin sonunda Şansal Büyüka ve Tümer Metin, Maraton programına verilen 2013 Yılının En İyi Spor Programı ödülünü Rektör yardımcısı Prof. Dr. Orhan Uzun’dan aldı.
(ereglibulteni)
Bu haber ile ilgili fotoğraflar
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.218.234.83  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır