Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Posbıyık: Bürokrasiyi azalttık, çalışmaları hızlandırdık
Posbıyık: Bürokrasiyi azalttık, çalışmaları hızlandırdık
 
   

     Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kıyıcak, Göktepe, Dağlar mahalleleri tarafından ortaklaşa olarak Kıyıcak Mahallesi’nde düzenlenen kahvaltıda mahalle muhtarlarıyla ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Kahvaltıya, Posbıyık’ın yanı sıra, başkan yardımcıları, daire müdürleri, birim amirleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ve mahalle muhtarları katıldı. Dağlar, Göktepe ve Kıyıcak mahalleleri adına kısa bir konuşma yapan Kıyıcak Mahalle Muhtarı Şükrü Kılıç, Belediye sınırlarına yeni geçmelerine rağmen mahallede çok önemli hizmetlere imza atıldığını belirterek Posbıyık’a ve belediye ekibine teşekkür etti. Muhtarlar Derneği Başkanı ve Topçalı Mahallesi Muhtarı Şakir Başol ise mahallelerde yapılan çalışmalarla mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi: “Sorunları yerinde görüyoruz. Mahallelerde yapılan hizmetlerden adına mahalle muhtarlarım adına gurur duymaktayım. Başkanımıza, başkan yardımcılarına, müdürlerime teşekkür ediyorum. Hakikaten hizmetler mahallelere hızlı bir şekilde gidiyor. 2 yıl içerisinde mahalle olmamıza rağmen altyapı yol, su, asfalt, ara yollara yapılan betonlar bizim için çok önemli. Sizlere mahalle sakinlerimiz adına da teşekkür ediyorum.”
     Posbıyık ise konuşmasında, yapılan çalışmalarla belediye ekibiyle mahalle muhtarlarının uyumuna dikkat çekerek, şunları kaydetti: “Önemli olan zaman zaman bir araya gelmek. En büyük amacımız bu. Son zamanlarda köy statüsünden mahalle olan bölgelerde başarıyı yakalayışımızın en büyük nedeni. Çalışmaları hızlandırdık bürokrasiyi azalttık. İnanılmaz başarı yakaladık. Türkiye’de büyükşehir belediyeleri dışında böylesine 11’e yakın yeni mahallenin kanalizasyonunu, suyunu, asfaltını, parkesini yapacak belediye mümkün değil. Biz 76 bin ton asfalt 200 bin metrekare emisyon asfalt döktük. Yetmedi 20 bin ton ilave asfalt yaptık. Şuanda çalışmalar hala devam ediyor. Bu maddi gücü yaratabilmek ve bu ekibi performanslı çalıştırabilmek çok önemli. Muhtarlarımızın da gayreti bizim başarımızda etken insan faktörü çok önemli. Biz insan faktörünü ön planda tutuyoruz. Ereğli Belediyesi her şeye muktedir. Ereğli artık küçük bir yer değil. 31 mahallesi 120 bin nüfusu olan bir kent. Birlik ve beraberliğimiz sürdüğü müddetçe başaramayacağımız bir iş yok.”
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 » bürokrasiyi azaltmış o yüzden mi vatandaş en ufak bir işlem için belediyede bir sürü müdürlüğe gidip imza atmak zorunda kalıyor ? -   hakan / 04 Kasım 2013- 21:49
 » nereye asfalt döktün bu kadar Allahını seviyorsan başkan yapma yani o dediğin asfaltla ereğliye iki sefer asfalt dökülürdü sen hiç kemer balı orhanların ara mahalleri kadıtarlasının ara mahallerine gitmedin heralde köylere asfalt döktüm diyorsun döktüğün asfalt çakıldan başka bişey değil bu halkın hizmet görmediği yeter 20 yıl boyunca şov şov şoov bıktık artık yeter -   ersin / 03 Kasım 2013- 16:04
 
IP   18.116.8.110  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır