Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Kılıçdaroğlu, günü Düzce bölgesinde geçirdi
Kılıçdaroğlu, günü Düzce bölgesinde geçirdi
 
   

     Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli ziyaretler ve açılışlar için Düzce’ye geldi. Bolu Abant Gişeleri’nde karşılanan Kılıçdaroğlu, buradan Düzce Kaynaşlı’ya geçti. Kaynaşlı’da kahvaltı yapan Kılıçdaroğlu, parti otobüsünün üzerine çıkarak vatandaşlara hitap etti. Kılıçdaroğlu, Türk bayrağı geçerken bakanların ayağa kalkmamasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: “Eğer Türk bayrağı geçerken, bu hükümetten bakanlar ayağa kalkmıyorsa, elini vicdanının üzerine koyup her vatandaşın düşünmesi lazım, ‘Benim bayrağım geçiyor, al bayrağım geçiyor, uğruna bedeller ödediğimiz bayrak geçiyor, şehit kanlarıyla renklenmiş bayrak geçiyor ama o bakanlar ayağa kalkmıyorlar.’ Kimse kusura bakmasın kendi bayrağının önünde ayağa kalkmayan adamı ben bakan olarak kabul etmem. Bu tablo Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yaşanmamış, ilk kez yaşanıyor.”
     “Bir devlet düşünün başında bir başbakan var, ben Türkiye Cumhuriyeti’nin başbakanıyım diyemiyor.” ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, “Ya sen hangi milletin başbakanısın söylemesi lazım, söyleyemiyor o nedenle ülkenin nereye gittiğini ben de biliyorum siz de biliyorsunuz.” dedi. Kılıçdaroğlu, ayrılık zamanı olmadığını belirterek, konuşmasına şöyle devam etti: “Eski Doğru Yol Partililer, Demokrat Partililer, Anavatan Partililer, AK Parti’ye geçmişte oy veren bütün güzel insanlara sesleniyorum. Çocuklarımız için güzel bir Türkiye’yi kurmak zorundayız. Kavgaya yer yok. Az önce söyledim bizim Demokrat Partiyle, Anavatan Partisiyle, Doğru Yol Partisiyle demokrasi konusunda bir farkımız yok. Bayrak konusunda farkımız yok. Laiklik konusunda farkımız yok. Özgürlükler konusunda farkımız yok ama bunların dördü de tehlike sinyali veriyor. Birleşeceğiz, birleşeceğiz ve onurlu Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıracağız. Benim istediğim bu. Ben siyaseti halka adanmışlık olarak kabul ederim. Siyaset cep doldurma sanatı değildir. Bunlar ceplerini dolduruyorlar. Nasıl dolduruyorlar? Din, iman edebiyatı yaparak dolduruyorlar. Yok öyle bir şey. Bekliyorlardı türbanlı milletvekili girdi, biz kıyameti koparacağız, hiç de bir şey yapmadık. Kılık kıyafet üzerine siyaset yapılır mı? Yapılmaz. Ben kabul etmiyorum, kılık kıyafet üzerinden siyaset yapılmaz. Kadın nasıl istiyorsa eyvallah öyle giyinir. İki, din üzerinden siyaset yapılmaz. Herkesin inancı benim başımın üstünedir. Kimin daha fazla Müslüman olduğunu, kimin daha az Müslüman olduğunu bir tek Yaradan bilir. Başka bilen mi var? O nedenle bütün vatandaşlarım inansınlar ve bize güvensinler.”

     YIĞILCA VE AKÇAKOCA’DA AÇILIŞLAR
     Kılıçdaroğlu, Kaynaşlı’dan sonra da açılışlara katılmak için Yığılca’ya geçti. Akçakoca’da da, belediye tarafından yaptırılan terminal binasının açılışını yapan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, burada da partiler ve halka hitaben konuşma yaptı.

Bu haber ile ilgili fotoğraflar
 
 
Yorumlarınız
 
IP   52.14.84.29  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
04 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin toplu taşımaya yönelik İstanbul Teknik Üniversitesi ve Çilek Halk Otobüsl..
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır