Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Candan: Ereğli yıllardır dedikodu siyasetiyle kaybetti
Candan: Ereğli yıllardır dedikodu siyasetiyle kaybetti
 
   

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından organize edilen, Çin’in Şanghay kentinde düzenlenen endüstri fuarına katılan sanayici ve işadamları, bir araya geldi. Bu buluşmaya katılan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Ereğli’de her şeyden önce birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu söyledi. İşadamı Aslan Keleş’in bu düşünce ile organize ettiği programın Çin’de gösterilen birlik ve beraberliğin devamı niteliği taşıdığını anlatan Candan, “Ereğli’nin her şeyden önce birlik ve beraberliğe, bir birini anlamaya ihtiyacı var. Dedikodu siyasetine veya dedikodu politikasına ihtiyacı yok. Ereğli bunlarla yıllardır vakit kaybetti. Diğer şehirlere baktığınızda da kaybedilen vakti de, birlik ve beraberlik sayesinde nelerin meydana geldiğini de görebiliyorsunuz. Daha önce çalıştığım Karabük ile Ereğli bir zamanlar kıyas bile getirmezdi. Ama şu anda Karabük, birlik ve beraberliğin semeresini keyifle alıyor. Biz ise aynı karanlık siyasetle, gölge oyunlarında devam ediyoruz. Bunu bir an evvel kırmamız gerekiyor, çünkü hepimiz aynı gemideyiz. Hiç kimsenin burada ‘ben’ deme lüksü yok. İnşallah hep beraber Ereğli’yi biraz daha ileriye getirebilmek için tüm gücümüzle çalışmamız gerekiyor. Bunu da Çin’deki görüşmelerimizde, görüş birliği olarak gösterdik. Bunun devamı olarak da bir araya geliyoruz. Arkadaşlarla biraz daha yakınlaşalım, biraz daha bir birimizi tanıyalım istiyoruz.” dedi. Programı düzenleyen işadamı Aslan Keleş ise Çin’de güzel ve dolu bir hafta geçirdiklerini hatırlatarak, “Bir birlikteliğin önemi, devamı ile mümkün olabilecekti. Bu tablo, Ereğli’de farklı düşünen, farklı işkolundaki insanların bir araya gelebileceğinin bir göstergesidir. Burada dostane bir amaçla toplandık. Birkaç kişi ile yaptığımız görüşme sonucu bu işi organizasyona çevirmek istedik. Sayın vekilimiz de sağ olsun bizi kırmadılar ve programımıza katılarak onore ettiler. Bu organizasyonun, bundan sonra bir arada neler yapabileceğimizin bir başlangıcı olmasını ümit ediyorum.” şeklinde konuştu. Candan ve etkinliğe katılanlar, programın ardından otelin lobisinde sohbet etti.


 
 
Yorumlarınız
 » SAYIN CANDAN, LÜTFEN AYNAYI BİRDE KENDİNİZE TUTUNUZ...!!! Ünal SAVAŞ

"KDZ. EREĞLİ YILLARDIR DEDİKODU SİYASETİ İLE KAYBETMİŞTİR. HERŞEYDEN ÖNCE BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACI VARDIR."

SAYIN CANDAN, ÇOK DOĞRU VE ÇOK DA GÜZEL SÖYLÜYORSUNUZ. ANCAK KDZ. EREĞLİ’DEN ÖNCE DÖNÜP MİLLETVEKİLİ SEÇİLMİŞ OLDUĞUNUZ KENDİ PARTİNİZ AK PARTİ KDZ. EREĞLİ TEŞKİLATINIZA PARDON YANLIŞ SÖYLEDİM TEMSİLCİLİĞİNİZE BİR BAKSANIZ DAHA YERİNDE OLUR DÜŞÜNCESİNDEYİM. AK PARTİ KDZ. EREĞLİ’DE DEDİKODU SİYASETİ VE GÖLGE OYUNLARI NEDENİYLE, BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ KAYBEDEREK PARAMPARÇA OLMUŞTUR. SİZİNDE MUZDARİP OLDUĞUNUZ KDZ. EREĞLİ’DEKİ BU DEDİKODU SİYASETİNDEN SADECE KDZ. EREĞLİ DEĞİL, AK PARTİDE BÜYÜK ÖLÇÜDE NASİBİNİ ALMIŞ, KISIR ÇEKİŞMELER VE AYRIŞMALAR NEDENİYLE YAKLAŞIK BİR BUÇUK SENE İLÇE KONGRESİNİ YAPAMAMIŞTIR. BU İLÇE KONGRESİNİ YAPAMAMA SÜRECİNDE AK PARTİ KDZ. EREĞLİ’DE ÇOK BÜYÜK DARBE ALMIŞ, PARTİ İÇİ BİRLİK VE BERABERLİĞİ YENİDEN TESİS EDEMEME BECERİKSİZLİĞİ NEDENİYLE DE, BU ALMIŞ OLDUĞU DARBENİN ZARARLARI DA HER GEÇEN GÜN DAHA DA KATLANARAK BÜYÜMÜŞTÜR. HALEN DE BÜYÜMEKTEDİR.

SAYIN CANDAN, SİZ HİÇ DÜŞÜNEBİLİYOR MUSUNUZ? KENDİ İÇİNDE BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAYAMAYAN AK PARTİ KDZ. EREĞLİ TEŞKİLATININ PARDON YANLIŞ SÖYLEDİM TEMSİLCİLİĞİNİN, KDZ. EREĞLİ HALKINA UMUT VE GÜVEN VEREBİLECEĞİNİ. YARIN YERELDE İKTİDAR OLDUĞUNDA (BU GÜNE KADAR KARTVİZİT ADAY ADAYLARI DIŞINDA ORTAYA SEÇİM ALACAK CİDDİ BİR ADAY ORTAYA ÇIKARAMAMIŞ OLMASI NEDENİYLE BU KESİNLİKLE MÜMKÜN DEĞİLDİR) ŞEHİRDE BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAYABİLECEĞİNİ. BU ASLA VE ASLA MÜMKÜN DEĞİLDİR. LÜTFEN AYNAYI BİRDE KENDİNİZE TUTUNUZ VE AK PARTİNİN KDZ. EREĞLİ’DE NEDEN BÖYLESİ BİR PARÇALANMIŞLIK İÇİNE DÜŞTÜĞÜ GERÇEĞİNİ GÖRÜNÜZ VE SORUNLARI GİDERİNİZ ARTIK.

SAYIN CANDAN, GERÇEKLERİN ÜZERİ ASLA ÖRTÜLEMEZ. ÖRTÜLMEYE KALKIŞILSA BİLE ZAMANI GELDİĞİNDE KDZ. EREĞLİ SAHİLİNDEKİ BİR İSRAF ABİDESİ MİLYONLUK SÜS HAVUZUNUN FISKİYELERİ GİBİ FIŞKIRIRLAR. AK PARTİ, KDZ. EREĞLİ’DE KENDİ İÇİNDEKİ BİRLİK VE BERABERLİĞİ TESİS EDEMEMESİNİN SONUÇLARINI ÖNÜMÜZDEKİ YEREL SEÇİMDE SANDIKLAR AÇILDIĞINDA ÜZERİNE FIŞKIRAN MAĞLUBİYETLE ALACAKTIR. ANCAK BU MAĞLUBİYET FIŞKIRMASINDAN NASİBİNİ SADECE AK PARTİ ALMAYACAK, AK PARTİYE UMUT BAĞLAYAN KDZ. EREĞLİ HALKI DA ALACAKTIR. BUNUN VEBALİNİN ALTINDAN KALKABİLECEK MİSİNİZ?

SAYGILARIMLA

KENTİNE DEĞİL, KENDİNE ADAY ADAYI OLAN; KARTVİZİT BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARINA HAYIR, HAYIR, HAYIR.
https://twitter.com/unalsavas60
https://www.facebook.com/!/unal.savas.56
Ünal SAVAŞ -   Ünal Savaş / 18 Kasım 2013- 13:41
 
IP   13.58.247.31  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
04 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin toplu taşımaya yönelik İstanbul Teknik Üniversitesi ve Çilek Halk Otobüsl..
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır