Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Hamsi Festivali’ne Prof. Dr. Haberal da katıldı
Hamsi Festivali’ne Prof. Dr. Haberal da katıldı
 
   

     Hamsi Festivali’ne katılmak üzere Kdz. Ereğli’ye gelen CHP Zonguldak Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Ali İhsan Köktürk, Ereğli Belediyesi önünde kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı. Daha sonra Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile birlikte sahil şeridi boyunca devam eden festival alanını turlayarak vatandaşlarla sohbet eden Prof. Dr. Haberal’a, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Posbıyık ile birlikte, ızgarada hamsi de pişiren Prof. Dr. Haberal, beraberindeki heyetle birlikte sivil toplum örgütlerinin stantlarına da uğradı.
     CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal, daha sonra da Amfi Tiyatro’da, festivalin açılışı etkinliğine katıldı. Festivalin açılış konuşmasını yapan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Hamsi Festivali ile Öğretmenler Günü’nü aynı güne denk getirerek, öğretmenlere hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ise, “Hamsi Festivali, Sevgi Barış Dostluk Festivali, Osmanlı Çileği Festivali gibi büyük festivalleri başarıyla gerçekleştiren ve bu festivalleri sadece Türkiye’ye değil, dünyaya mal eden Belediye Başkanımız Halil Posbıyık ve emeği geçenleri kutluyorum. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü de kutluyorum.” dedi.
     CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal da, kendisinin de bir öğretmen olduğunu anımsatarak, 12. Hamsi Festivali’yle Öğretmenler Günü’nü birleştiren Posbıyık’a teşekkür etti. Ereğli ile gurur duyduğunu ifade eden Haberal, festivalle oluşan birlik ve barış tablosunun mutluluk verici olduğunu söyledi. Haberal, şunları kaydetti: “Sizlerin bu bütünlüğü, ülkemizin geleceği bakımından çok önemlidir. Birbirine güvenmek, birbirine inanmak durumundayız. Çok çalışmak durumundayız. Ne kadar çok çalışırsak, ülkemize o kadar çok eserler kazandırırız. Aslında ülkemizin geleceği eserlerle taçlandırılmalıdır. Ama unutmayalım ki, özgürlük, adalet bunların esas temelidir. Özgürlüğün ve adaletin olmadığı yerde maalesef mutluluk yoktur. İnanıyorum ki ülkemiz, bu konularda olduğu gibi, özgürlük, adalet dağıtımında da dünyanın örnek alınacak bir ülkesi konumuna gelecektir. Öğretmenlerimizin de Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Bizler buradaysak, başta Başöğretmenimiz Atatürk olmak üzere, çok değerli öğretmenlerimizin sayesindedir. Dolayısıyla o öğretmenlerimize hepimizin layık olması gerekmektedir. Biz de ülkemizin yükselmesi ve yücelmesine gayret göstermek zorundayız.”
     Haberal, daha sonra Posbıyık ve beraberindekilerle, hamsi, hamsili pilav ve hamsili ekmek yedi, yemek sırasında da Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile festival üzerine sohbet etti. Haberal, ardından partisinin İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.
(ereglibulteni)
Bu haber ile ilgili fotoğraflar
 
Bu haber ile ilgili video
 
Yorumlarınız
 » Sayın Millet vekilimize geçmiş olsun cok güzel yorumlar yapmış teprikler -   AyselVural Çelik / 25 Kasım 2013- 00:02
 
IP   3.147.66.149  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Mayıs 2024
Türkiye’nin en büyük entegre yassı çelik üreticisi Erdemir, üretimi, yatırımları ve yarattığı istihd..
17 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi’ne bağlı ocakta eksi 540 kodunda, hazırlık çalışma..
15 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir,..
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır