Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Posbıyık: Bürokrasiyi ortadan kaldırmanın sonuçlarını aldık
Posbıyık: Bürokrasiyi ortadan kaldırmanın sonuçlarını aldık
 
   

     Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, beraberinde Başkan Yardımcısı Özkan Özyağcı, daire müdürleri ve birim amirleri ile birlikte Sarıkorkmaz Mahallesi Muhtarı Ali Kocatürk, Kavaklık Mahalle Muhtarı Nazif Kaplan, Uzunçayır Mahalle Muhtarı Şaban Özcan ve Müftü Mahallesi Muhtarı Akın Ateş tarafından düzenlenen kahvaltıda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Sarıkorkmaz Mahallesi’nde gerçekleştirilen kahvaltı sonrasında bir konuşma yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, belediyenin bütün mahallelerde iyi bir çalışma dönemi geçirdiğini belirtti. Başol şöyle dedi: “Gerçekten bizleri başkanımız olsun, başkan yardımcılarımız olsun, müdürlerimiz olsun, bütün personel olsun her zaman kucakladı. Belediyeye gittiğimizde her türlü konuda ilgileniyorlar. Aciliyet sırasına göre 31 mahallemizde de çalışmalarımız devam ediyor. Mahallelerde güzel hizmetler oluyor. İsteklerimiz ve eksiklikler bitmez. Yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde hiçbir şeyin üstesinden geleceğimize inanıyorum.”
     Belediye Başkanı Posbıyık ise Ereğli ve ülkenin geleceği için birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: “Ereğli artık 31 mahallesi olan 120 bin nüfuslu büyük bir kent. Biz Ereğli’yi büyütüyoruz. Hizmet noktasında hiçbir sıkıntımız yok. Muhtarlarımızla sürekli iletişim içerisindeyiz. Bu son dönemde yetkiyi başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize dağıttık. Bürokrasiyi ortadan kaldırdık ve bunun neticesini gördük. Çok büyük hizmetler yapıldı Ereğli’ye. Birçok belediye işçisinin memurunun maaşını veremez durumda. Biz güçlü bir belediyeyiz. Sadece bu yıl 76 bin ton sıcak asfalt döktük, 200 bin metrekare de emisyon asfalt döktük. Bizim çapımızdaki belediyelerde bunun örneği yoktur. Bu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Halkımızın memnuniyeti bizim memnuniyetimizdir. Biz işimizi yaparız. Ereğli’nin ve ülkemizin geleceği için birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız.”


(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   13.58.76.6  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
15 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir,..
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır