Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Yoldan çıkan kamyon, su kanalına girdi
Yoldan çıkan kamyon, su kanalına girdi
 
   

     Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı Ereğli’de de kendini gösterdi. Yollar beyaza bürünürken, yokuş çıkmak isteyen ve kar lastiği olmayan sürücülerin çektikleri sıkıntılar kameralara yansıdı. Bir sürücünün ayaklarını aracından dışarı çıkarıp bir ayağı ile gaza basması, diğer ayağıyla da aracını itmeye çalışması ilginç görüntü oluşturdu. Yaklaşık 4 gündür yağan kar sonrasında Zonguldak-Ereğli karayolu beyaza bürünürken, yola hazırlıksız çıkan sürücüler ise oldukça zor anlar yaşıyor. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik polisleri Ören Yol Ayrımı’nda kar tipi lastiği ve zinciri olmayan araç sürücülerine geçiş izni vermiyor. Kar tipi lastiği olmayan sürücüler araçlarına zincir takarak yoluna devam ederken, bazı vatandaşlar da zincir satmak için yol kenarında müşteri bekliyor.
     İstanbul’dan Zonguldak’a giden Salih Arat isimli sürücü de kar yağışına hazırlıksız yakalananlardan biri. Yokuşu çıkmak için oldukça yoğun çaba sarf eden Arat’a yanındaki arkadaşı da yardım etmeye çalıştı. Ancak araç yerinden oynamadı. Kendilerinin mağdur olduğunu, diğer sürücülerin mağdur olmaması için uyarılarda bulunan Arat, “Öncelikle sürücü arkadaşlarım kış lastiği ve zincir almadan yola çıkmasınlar. Biz mağdur olduk, onlar mağdur olmasınlar. Yollar çok kaygan. Kazalar olmuş. Dikkat etsinler. Biz yaklaşık 3-4 saattir bu tepeden yukarıya çıkamıyoruz.” dedi. Zonguldak Ereğli Karayolu’nda yoldan çıkan kamyon su kanalına yatarken, araçların zor ilerlediği karlı yollarda motosiklet sürücüsünün önlem almadan gitmesi de kameralara yansıdı.


 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.138.141.202  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır