Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Baba katili genç adam Adliye’ye çıkarıldı
Baba katili genç adam Adliye’ye çıkarıldı
 
   

     Psikolojik sorunları olan oğlu Uğur Akkaya ile geldiği Yedigelli Köyü’ndeki evinde bıçaklanarak öldürülmüş ve kısmen yakılmış olarak bulunan Ziya Akkaya’nın (48) katil zanlısı oğlu Uğur Akkaya Jandarma’daki ifadesinin tamamlanmasının ardından önce doktor raporu için Alaplı Devlet Hastanesi’ne getirildi. Hastane girişinde kendisini görüntülemeye çalışan basın mensuplarına gülümseyen Uğur Akkaya, Jandarma ekiplerinin nezaretinde hastaneye giriş yaptı. Ardından hastane ekip aracına bindirilerek Adliye’ye götürüldü. Adliye binasına girerken de gülmeye devam eden Uğur Akkaya, ellerini açarak dua etmeye çalıştı. Jandarma ekipleri zanlıyı Adliye binasına götürdükten sonra, cinayette kullandığı tespit edilen ve delil niteliği taşıyan piknik tüpü, bıçaklar ve Uğur Akkaya’nın babasını yakmaya çalıştığı odun parçaları da adliyeye getirdi.
     2008 yılında Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde Aktütün Karakolu’na düzenlenen terör saldırısından sağ kurtulan ancak olaydan sonra psikolojisi bozulan Uğur Akkaya’nın, yaklaşık 5 yıldır bu nedenle tedavi gördüğü belirtildi. Uğur Akkaya, geçtiğimiz gece saatlerinde tedavi sonrası Ankara dönüşünde babası ve akrabaları ile eve gelmiş, akrabasının evden ayrılmasının ardından babası Ziya Akkaya’yı önce piknik tüpü ile başını ezdikten sonra taşıdığı tuvalette defalarca bıçakladıktan sonra yakmaya çalışmıştı. Sabah eve gelen akrabaları, baba Akkaya’yı ölü bulurken, katil zanlısı Uğur Akkaya’yı da uyurken bulmuştu. Bu arada Uğur Akkaya’nın cinayeti nasıl işlediğini kaleme aldığı da öğrenildi. Baba Ziya Akkaya’nın fındık ticareti ile uğraştığı ve Uğur Akkaya’nın rahatsızlığından dolayı herhangi bir işte çalışmadığı öğrenildi.

İlgili Haber:

 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.19.30.232  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır