Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Haberal: Problem değil, hizmet üreteceğiz
Haberal: Problem değil, hizmet üreteceğiz
 
   

     CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal, beraberinde Başkent Sağlık Kurumları Koordinatörü kardeşi Prof. Dr. Ali Haberal ile birlikte Zonguldak’a geldi. Babası merhum Yaşar Haberal’ın ölüm yıldönümünde, babasının mezarına ziyarette bulunarak dua eden Prof. Dr. Mehmet Haberal, daha sonra da Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i ziyaret etti. 30 Mart günü gerçekleştirilecek Yerel Seçimler öncesinde Zonguldak’tan aday gösterilen Belediye Başkanı Akdemir’i tebrik eden ve başarılar dileyen Haberal, “Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir kentimize birçok hizmetler vermiştir. Bundan sonra hep birlikte hizmet etmeye çalışacağız. Zonguldak’a 7/24 çalışarak daha çok hizmet edeceğiz. Biz hizmete talibiz. Biz problem çözeriz, problem yaratmayız. Bizim özelliğimiz bu. Bütün Zonguldak halkının gereksinimlerini karşılamak durumdayız. Bu da çalışmakla olur.” dedi.
     İl Başkanı Halil Furat, Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin ve kardeşi Prof. Dr. Ali Haberal’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Prof. Dr. Mehmet Haberal, sözlerini şöyle sürdürdü: “Zonguldak’a çok hizmet gerekli. Onun için beraberiz. Biz Zonguldak’a iki tane diyaliz merkezi kazandırdık. Birisi Bakacakkadı’da, birisi de Ereğli’de… Onları mutlaka görün. İki merkezde şu anda 100’ün üzerinde insan çalışıyor. 4 bin hastaya hizmet veriyor. Yine 100’ün üzerinde öğrencimize burs vermişiz. Bunlar elbette yeterli değil ve de bu hizmetler yetmez. Zonguldak’a daha çok hizmet edeceğiz. 7 gün 24 saat çalışacağız. Artık 24 saat de yetmiyor. Onun için tekrar sizi kutluyorum. Biz hizmete talibiz. Biz problem çözeriz, problem yaratmayız. Bizim özelliğimiz bu. Bütün Zonguldak halkının gereksinimlerini karşılamak durumundayız. Bu da çalışmakla olur. Atatürk’ün dediği gibi: Yurtta sulh, cihanda sulh… Özgürlük, insan hakları ve adalet de çok önemlidir. Biz Zonguldak’ı temsil ediyoruz. Bütün hizmetler Zonguldak için.”
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, “Hocamız, Vali Bey’i ziyaret ettikten sonra bizleri ziyarete geldi. Kendisi, hem meslek olarak hem de kişilik olarak çok kibar bir insan. Saat 14:00’te yapılacak olarak grup toplantısına yetişmek üzere kısa bir nezaket ziyaretinde bulundu. Ayrıca yapılacak çalışmalarımız ile ilgili de kendisiyle fikir alışverişinde bulunduk.” dedi. Prof. Dr. Haberal, partisini de ziyaret ederek İl Başkanı Halil Furat ve Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin’le de bir süre görüştü.




(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.129.21.166  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..
06 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, seralarında ürettiği 350 bin ata tohumu domates, biber, patlıcan ve salatalı..
04 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin toplu taşımaya yönelik İstanbul Teknik Üniversitesi ve Çilek Halk Otobüsl..
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır